JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
17.11.2021 11.09

Koronapassi käyttöön Ugin Crusellissa

Var­si­nais-Suo­men ko­ro­na­ti­lan­ne on pa­hen­tu­nut en­ti­ses­tään. 14 vuo­ro­kau­den il­maan­tu­vuus­lu­ku sa­taa­tu­hat­ta asu­kas­ta koh­den on nyt 209, sen ol­tua vii­me vii­kol­la 147. Po­si­tii­vis­ten tes­tien osuus teh­dyis­tä ko­ro­na­tes­teis­tä on nous­sut 9,9 pro­sent­tiin. Yli 12-vuo­ti­ai­den ro­ko­tus­kat­ta­vuus on en­sim­mäi­sen an­nok­sen osal­ta 87,5 pro­sent­tia ja toi­sen an­nok­sen osal­ta 82 pro­sent­tia.

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­een (U-sote) vii­des­sä kun­nas­sa on to­det­tu pan­de­mi­an ai­ka­na yh­teen­sä 500 ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa. Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa tar­tun­to­ja on to­det­tu 348, Veh­maal­la 49, Tai­vas­sa­los­sa 40, Kus­ta­vis­sa 25 ja Py­hä­ran­nas­sa 38.

Kult­tuu­ri­kes­kus Cru­sel­li ja Uu­den­kau­pun­gin te­at­te­ri ot­ta­vat ko­ro­na­pas­sin käyt­töön vä­lit­tö­mäs­ti. Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to kiel­si maa­nan­tai­na 15.11. yli 50 hen­ki­lön ylei­sö­ti­lai­suu­det ja ylei­set ko­kouk­set si­sä­ti­lois­sa. Mää­räys on voi­mas­sa Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­rin alu­eel­la 16.12.2021 as­ti. Toi­mi­jat voi­vat jär­jes­tää yli vii­den­kym­me­nen hen­ki­lön ti­lai­suuk­sia ot­ta­mal­la käyt­töön ko­ro­na­pas­sin.

Ko­ro­na­pas­si­na toi­mii so­si­aa­li- ja ter­veys­mi­nis­te­ri­ön oh­jeen mu­kai­ses­ti to­dis­tus ko­ro­na­ro­ko­tuk­ses­ta, to­dis­tus ko­ro­na­tes­ti­tu­lok­ses­ta tai to­dis­tus sai­ras­te­tus­ta tu­lok­ses­ta.

Oh­jeet ko­ro­na­pas­sin saa­mi­sek­si löy­tyy si­vuil­ta https://www.kan­ta.fi/ko­ro­na­pas­si. Pas­si kan­nat­taa joko tu­los­taa tai sii­tä voi tal­len­taa va­lo­ku­van omal­le mat­ka­pu­he­li­mel­le. Pas­si lu­e­taan di­gi­taa­li­ses­ti pää­si­sään­käyn­nil­lä kai­kil­ta yli 16-vuot­ta täyt­tä­neil­tä. Mi­kä­li kan­ta.fi-pal­ve­luun ei voi kir­jau­tua, to­dis­tuk­sen saa ter­veys­kes­kuk­ses­ta hen­ki­löl­li­syys­to­dis­tus­ta näyt­tä­mäl­lä.

Jos li­pun hank­ki­nut hen­ki­lö ei voi ko­ro­na­pas­sin käyt­töö­no­ton vuok­si osal­lis­tua Cru­sel­lin tai te­at­te­rin ta­pah­tu­maan, voi hän ol­la yh­tey­des­sä kult­tuu­ri­toi­mis­toon 050 4205 401 tai Uu­den­kau­pun­gin te­at­te­rin toi­mis­toon 02 8451 5440.

Jut­tua päi­vi­tet­ty: li­sät­ty Uu­den­kau­pun­gin te­at­te­ri.

Näköislehdet

Kysely