JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
10.12.2021 18.20

Naantalin palveluissa korona­pas­si­tar­kis­tuksia

Naan­ta­lin kau­pun­ki ot­taa ko­ro­na­pas­sin käyt­töön yli 16-vuo­ti­ail­le yli 20 hen­gen si­sä­ti­lois­sa jär­jes­tet­tä­vis­sä ylei­sö­ti­lai­suuk­sis­sa ja yli 20 hen­gen asi­a­kas­ti­lois­sa. Pää­tös pe­rus­tuu Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton pää­tök­seen.

Naan­ta­lis­sa ko­ro­na­pas­si vaa­di­taan kau­pun­gin si­sä­lii­kun­ta­pai­koil­la, kun osal­lis­tu­ja­mää­rä on yli 20. Ko­ro­na­pas­si tar­kis­te­taan yli 16-vuo­ti­ail­ta Ku­pa­ri­vuo­ri­hal­lis­sa ja Au­rin­ko­a­ree­nal­la ylei­sil­lä luis­te­lu­vuo­roil­la. Myös Mai­ja­mä­en kun­to­sa­lin käyt­tä­jil­tä tar­kis­te­taan ko­ro­na­pas­sit.

Naan­ta­lin mu­se­on asi­a­kas­mää­rä on ra­joi­tet­tu 20 hen­ki­löön ei­kä ko­ro­na­pas­sia tois­tai­sek­si vaa­di­ta.

Naan­ta­li edel­lyt­tää kau­pun­gin ti­lo­jen vuok­raa­jil­ta alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton mää­räyk­sen nou­dat­ta­mis­ta ja sen val­von­taa. Ti­lo­jen vuok­raa­jat laa­ti­vat toi­min­taan­sa ter­veys­tur­val­li­suus­suun­ni­tel­man.

Naan­ta­li­lai­set saa­vat apua ko­ro­na­pas­sin la­taa­mi­seen ja tu­los­ta­mi­seen Naan­ta­lin kir­jas­tois­ta, kun asi­ak­kaal­la on mu­ka­na omat verk­ko­pank­ki­tun­nus­tuk­set ja mo­bii­li­var­men­ne, joka mah­dol­lis­taa kir­jau­tu­mi­sen Oma­kan­ta-pal­ve­luun.

Alai­käi­set tai muut, joil­le säh­köi­nen tun­nis­tau­tu­mi­nen Oma­kan­taan ei ole mah­dol­lis­ta, saa­vat ko­ro­na­pas­sin käyt­töön Naan­ta­lin ter­veys­kes­kuk­ses­ta.

Näköislehdet

Kysely