JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
10.12.2021 17.50

Koronapassi käyttöön Ugin liikun­ta­pai­koissa

Uu­den­kau­pun­gin kau­pun­ki ot­taa ko­ro­na­pas­sin käyt­töön lii­kun­ta­pai­kois­sa ja asi­a­kas­mää­rien ra­joi­tuk­sia muis­sa kau­pun­gin hal­lin­noi­mis­sa ti­lois­sa Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton pää­tök­ses­tä joh­tu­en. Ra­joi­tus on voi­mas­sa vuo­den lop­puun saak­ka.

Uu­den­kau­pun­gin ui­ma­hal­lis­sa, jää­hal­lis­sa ja lii­kun­ta­sa­leis­sa sekä Wahl­ber­gin mu­se­o­ta­lol­la ote­taan ko­ro­na­pas­si käyt­töön alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton pää­tök­ses­tä joh­tu­en. Ko­ro­na­pas­sin käyt­töö­no­ton vuok­si alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton aset­ta­mia hen­ki­lö­mää­rä­ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa.

Ko­ro­na­pas­si vaa­di­taan myös ui­ma­hal­lin kun­to­sa­lil­la. Ko­ro­na­pas­si tar­kas­te­taan si­sään­tu­lon yh­tey­des­sä. Al­le 16-vuo­ti­ail­ta ko­ro­na­pas­sia ei edel­ly­te­tä. Ko­ro­na­pas­sin yh­tey­des­sä voi­daan vaa­tia hen­ki­löl­li­syy­den to­den­ta­mis­ta.

Uu­den­kau­pun­gin kir­jas­tot ja kun­to­sa­lit ui­ma­hal­lin kun­to­sa­lia lu­kuun ot­ta­mat­ta ot­ta­vat käyt­töön alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton mää­räyk­sen mu­kai­set asi­a­kas­mää­rä­ra­joi­tuk­set. Po­hi­tul­lin ja Lo­ka­lah­den kun­to­sa­leil­la saa asi­oi­da ker­ral­laan vii­si hen­ki­löä ja Ka­lan­nin kun­to­sa­leil­la seit­se­män. Myös ul­ko­kent­tien pu­ku­suo­jien käyt­tä­jä­mää­rää on ra­joi­tet­tu.

Mu­se­os­sa ja kir­jas­tos­sa suu­rin sal­lit­tu asi­a­kas­mää­rä on jat­kos­sa 20.

Var­si­nais-Suo­mes­sa kiel­le­tään yli 20 hen­ki­lön ylei­sö­ti­lai­suu­det ja ylei­set ko­kouk­set. Pää­tös kos­kee ylei­söl­le avoi­mia hu­vi­ti­lai­suuk­sia, ku­ten kon­sert­te­ja ja ur­hei­lu­ta­pah­tu­mia. Hen­ki­lö­mää­rä­ra­jaa ei tar­vit­se nou­dat­taa, jos ti­lai­suu­des­sa on käy­tös­sä ko­ro­na­pas­si.

Uu­si­kau­pun­ki pe­ruu tai siir­tää lop­pu­vuo­del­le suun­nit­teil­la ol­leet ta­pah­tu­mat alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton mää­räyk­sen mu­kai­ses­ti. Rau­han­to­ri pe­ruun­tuu 11.12. ja siir­tyy myö­hem­min il­moi­tet­ta­vaan ajan­koh­taan, jou­lu­rau­han ju­lis­tus 24.12. to­teu­te­taan vi­de­oi­tu­na ja rau­han juh­la­vuo­den pää­tös 31.12. siir­tyy myö­hem­min il­moi­tet­ta­vaan ajan­koh­taan.

Uu­den­kau­pun­gin ter­vey­sa­se­ma jär­jes­tää ko­ro­na­to­dis­tuk­sen ha­kuun tar­koi­tet­tu­ja Walk in -päi­viä. Ti­lai­suu­det on tar­koi­tet­tu en­si­si­jai­ses­ti sel­lai­sil­le ih­mi­sil­le, joil­le ko­ro­na­pas­sin tu­los­ta­mi­nen tai esit­tä­mi­nen muil­la ta­voin ei ole mah­dol­lis­ta. Walk in -päi­vien tar­koi­tus on hel­pot­taa ter­veys­pal­ve­lu­jen ruuh­kau­tu­mis­ta.

Näköislehdet

Kysely