JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
22.10.2021 13.13

Ensimmäiselle rokotukselle houkutellaan U-sotessa lahjakortilla

U-sote jär­jes­tää ko­ro­na­ro­kot­tei­den lah­ja­kort­ti­kam­pan­jan en­si vii­kol­la 29.–30.10. Kam­pan­jan tar­koi­tuk­se­na on nos­taa yh­teis­toi­min­ta-alu­een asuk­kai­den ro­ko­tu­sin­toa. Kam­pan­jan ide­oin­nis­sa on ol­lut mu­ka­na lah­ja­kor­tit lah­joit­ta­nut uu­si­kau­pun­ki­lai­sy­rit­tä­jä.

Kam­pan­ja­ta­pah­tu­mas­sa on ja­os­sa lah­ja­kort­te­ja en­sim­mäi­sen ro­kot­teen ot­ta­vil­le uu­si­kau­pun­ki­lai­sil­le ja muil­le yh­teis­toi­min­ta-alu­een kun­ta­lai­sil­le. Uu­si­kau­pun­ki­lai­sy­rit­tä­jän lah­joit­ta­mat lah­ja­kor­tit käy­vät mak­su­vä­li­nee­nä pai­kal­li­seen kaup­paan, mut­ta al­ko­ho­lia tai tu­pak­ka­tuot­tei­ta sil­lä ei voi os­taa.

Lah­ja­kor­tin saa­dak­seen ro­ko­tet­ta­van tu­lee ot­taa kak­si ko­ro­na­ro­ko­te­an­nos­ta. Kam­pan­ja-ai­ka­na en­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­kot­teen ot­ta­nut hen­ki­lö voi lu­nas­taa lah­ja­kor­tin toi­sen ro­ko­tu­san­nok­sen otet­tu­aan.

En­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­kot­teen saa­nei­den mää­rä on Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa 74,6 pro­sent­tia, Veh­maal­la 74,5 pro­sent­tia, Kus­ta­vis­sa 82,1 pro­sent­tia ja Py­hä­ran­nas­sa 73 pro­sent­tia.

Ta­pah­tu­man tar­koi­tuk­se­na on kan­nus­taa lo­put ro­ko­tu­si­käi­set yh­teis­toi­min­ta-alu­een asuk­kaat ot­ta­maan ko­ro­na­ro­ko­te.

Ni­met­tö­mä­nä py­syt­te­le­vä lah­ja­kort­tien lah­joit­ta­ja ha­lu­aa tem­pauk­sen kaut­ta kan­taa yh­teis­kun­nal­li­sen vas­tuun­sa ko­ro­na­ti­lan­teen hal­lin­nas­sa.

Ro­ko­tus­päi­vään ei tar­vit­se va­ra­ta ai­kaa etu­kä­teen, vaan il­moit­tau­tu­mi­nen teh­dään saa­pu­mi­sen yh­tey­des­sä Kela-kor­til­la tai muul­la hen­ki­lö­to­dis­tuk­sel­la. Kam­pan­ja-ai­ka­na toi­sen tai kol­man­nen ko­ro­na­ro­kot­teen ot­ta­vil­le lah­ja­kort­te­ja ei ja­e­ta.

Ro­ko­tuk­sen voi lah­ja­kort­ti­kam­pan­ja-ai­ka­na ot­taa joko per­jan­tai­na 29.10. kel­lo 9–11 tai 13–16 tai lau­an­tai­na 30.10. kel­lo 10–14. Ro­ko­tus­paik­ka on Ro­kot­ta­mo Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa.

Näköislehdet

Kysely