JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
1.12.2020 13.28

Vihannes-Laitila jatkaa kasvuaan – Jari Mämmi markki­noin­ti­pääl­li­köksi

Jari Mäm­mi on ni­mi­tet­ty Vi­han­nes-Lai­ti­la Oy:n mark­ki­noin­ti­pääl­li­kök­si. Hän tuo yri­tyk­seen uut­ta nä­kö­kul­maa ra­vin­to­la-alal­ta. Mäm­mi on työs­ken­nel­lyt myyn­nin ja mark­ki­noin­nin pa­ris­sa yh­dek­sän vii­me vuo­den ajan hoi­ta­en muun mu­as­sa tuk­ku- ja avai­na­si­ak­kai­ta.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa toi­mi­va Vi­han­nes-Lai­ti­la-kon­ser­ni on alan­sa joh­ta­va vi­han­nes­kaup­paa har­joit­ta­va yh­tiö Suo­mes­sa. Kas­vis­ten ja juu­res­ten ku­lu­tus on Suo­mes­sa kas­vus­sa, vaik­ka ko­ro­na­e­pi­de­mia on muut­ta­nut ky­syn­nän pai­no­pis­teen ti­la­päi­ses­ti ho­tel­li, ra­vin­to­la ja ca­te­ring -alan myyn­nis­tä vä­hit­täis­kaup­pa­myyn­tiin.

Li­sään­ty­nyt ky­syn­tä ja uu­sien tuot­tei­den mark­ki­noin­ti­tar­ve ovat mah­dol­lis­ta­neet uu­det rek­ry­toin­nit, jois­ta uu­sim­pa­na Jari Mäm­min liit­ty­mi­nen Vi­han­nes-Lai­ti­lan tii­miin.

– Täl­lai­seen maa­il­ma­nai­kaan uu­sien työ­paik­ko­jen il­maan­tu­mi­nen mark­ki­noil­le on to­del­la har­vi­nais­ta ja pai­kat kil­pail­tu­ja. Erit­täin mu­ka­vaa, et­tä saan työs­ken­nel­lä täl­lä it­sel­le­ni uu­del­la ja kas­va­val­la alal­la, Mäm­mi sa­noo.

– Jari Mäm­mi tuo Vi­han­nes-Lai­ti­laan osaa­mis­ta ja ko­ke­mus­ta ra­vin­to­la- ja tuk­ku­a­lal­ta, jos­sa meil­lä on pal­jon ke­hi­tet­tä­vää. Li­säk­si hä­nen ai­kai­sem­pi ko­ke­muk­sen­sa mark­ki­noin­ti­pääl­lik­kö­nä aut­taa ra­ken­ta­maan Vi­han­nes-Lai­ti­lan brän­diä uu­del­le ta­sol­le, to­te­aa Vi­han­nes-Lai­ti­lan toi­mi­tus­joh­ta­ja Jari Paa­vo­la.

Mäm­min mu­kaan Vi­han­nes-Lai­ti­las­sa on teh­ty hie­noa tuo­te­ke­hi­tys­työ­tä ja uu­sia tuo­tein­no­vaa­ti­oi­ta on tu­los­sa mark­ki­noil­le usei­ta.

– Ra­vin­to­la-ala on epi­de­mi­an myö­tä täl­lä het­kel­lä ko­vas­sa pin­tees­sä, jo­ten on hyvä tuo­da sil­tä puo­lel­ta tuo­teu­u­tuuk­sia ku­lut­ta­jil­le, Mäm­mi to­te­aa.

Vi­han­nes-Lai­ti­la on vi­han­nes­kaup­paa har­joit­ta­va yri­tys, jon­ka pää­o­mis­ta­jia ovat 80 var­si­nais­suo­ma­lais­ta ja sa­ta­kun­ta­lais­ta per­he­vil­je­li­jää. Yri­tyk­sen lii­ke­vaih­to vii­me vuon­na oli 35 mil­joo­naa eu­roa. Yri­tys työl­lis­tää yli 100 hen­ki­löä. Tuot­tei­ta os­te­taan yli 100 so­pi­mus­vil­je­li­jäl­tä.