JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
1.9.2021 15.06

Vehmaalla ja Ugissa walk in -rokotuspäivä

Uu­den­kau­pun­gin Ro­kot­ta­mos­sa (Väls­kä­rin­tie 2A) jär­jes­te­tään walk in -ro­ko­tus­päi­vä seu­raa­vak­si maa­nan­tai­na 6.9.

Veh­maan ter­vey­sa­se­mal­la walk in -ro­ko­tus­päi­vä on per­jan­tai­na 10.9.

Päi­vään ei tar­vit­se va­ra­ta ai­kaa etu­kä­teen, vaan il­moit­tau­tu­mi­nen teh­dään saa­pu­mi­sen yh­tey­des­sä Kela-kor­til­la tai muul­la hen­ki­lö­to­dis­tuk­sel­la. Ro­ko­tuk­ses­sa tu­lee käyt­tää kas­vo­mas­kia ja huo­mi­oi­da tur­va­vä­lit.

Uu­den­kau­pun­gin Ro­kot­ta­mos­sa ko­ro­na­ro­ko­tuk­sel­la voi käy­dä maa­nan­tai­na kel­lo 9–11 ja 13–16. Ja­os­sa on 120 an­nos­ta Co­mir­na­tya ja 110 an­nos­ta Mo­der­naa

Veh­maan ter­vey­sa­se­mal­la ro­ko­te­taan il­man ajan­va­raus per­jan­tai­na 10.9. kel­lo 12–15. Siel­lä ja­os­sa on 70 an­nos­ta Co­mir­na­tya.

Walk in -ro­ko­tus­päi­vään voi osal­lis­tua, jos­sa ha­lu­aa ai­kais­taa te­hos­te­ro­ko­tus­taan ja en­sim­mäi­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta on ku­lu­nut vä­hin­tään kah­dek­san viik­koa. Tois­ta ro­ko­tet­ta ha­ke­van pi­tää var­mis­taa, et­tä ky­sei­se­nä päi­vä­nä on ja­os­sa sitä ro­ko­te­val­mis­tet­ta, jota on saa­nut myös en­sim­mäi­se­nä an­nok­se­na.

Ro­ko­tuk­seen voi men­nä myös, jos ha­lu­aa en­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­tuk­sen ja on jo täyt­tä­nyt 12 vuot­ta, tai on U-so­ten kun­ta­lai­nen (Uu­si­kau­pun­ki, Kus­ta­vi, Veh­maa, Tai­vas­sa­lo, Py­hä­ran­ta), opis­ke­lee alu­een op­pi­lai­tok­ses­sa tai oles­ke­lu alu­eel­la kes­tää pi­dem­pään kuin kak­si kuu­kaut­ta

Näköislehdet

Kysely