JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Käsienpesu on korona-aikana tärkeää.

Käsienpesu on korona-aikana tärkeää.

Jenni Kylänpää

Uutiset
30.11.2020 15.20

Varsinais-Suomi lähellä koronan leviä­mis­vai­hetta

Var­si­nais-Suo­mes­sa ko­ro­na­vi­rus­pan­de­mia on edel­leen kiih­ty­mis­vai­hees­sa, mut­ta uhas­sa siir­tyä le­vi­ä­mis­vai­hee­seen. Epi­de­mi­a­ti­lan­ne maa­kun­nas­sa on mar­ras­kuun lo­pus­sa hei­ken­ty­nyt no­pe­as­ti.

Vii­me per­jan­tai­na Var­si­nais-Suo­mes­sa to­det­tiin 39 ja lau­an­tai­na 32 uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa. Tämä on mer­kit­tä­väs­ti enem­män kuin ai­em­min mar­ras­kuus­sa, jol­loin tar­tun­to­ja on to­det­tu päi­vit­täin puo­let vä­hem­män.

Myös Va­kan le­vik­ki­a­lu­eel­la tar­tun­ta­mää­rät ovat nou­sus­sa eten­kin alu­een ete­lä­pääs­sä, eli Mas­kus­sa, Naan­ta­lis­sa, My­nä­mä­es­sä ja Nou­si­ai­sis­sa. Nou­si­ai­nen nou­si vii­me vii­kol­la Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­toik­sen ko­ro­na­kar­tal­le.

Uu­sis­ta suo­si­tuk­sis­ta Var­si­nais-Suo­mes­sa ker­ro­taan tä­nään tiis­tai­na. Suo­si­tuk­sia val­mis­tel­laan muun mu­as­sa jul­kis­ten ja yk­si­tyis­ten ti­lo­jen au­ki­o­loon, ur­hei­lu- ja har­ras­tus­toi­min­taan liit­ty­en sekä ylei­sö- ja yk­si­tyis­ti­lai­suuk­sien osal­lis­tu­ja­mää­ris­tä sekä etä­o­pe­tus­käy­tän­nöis­tä ja mas­kien käy­tös­tä.

Fak­ta

Tar­tun­nat Va­kan alu­eel­la ke­vääs­tä al­ka­en 30.11.:

Mas­ku 30

Naan­ta­li 29

My­nä­mä­ki 13

Nou­si­ai­nen 7

Uu­si­kau­pun­ki 18

U-so­ten koko alue (Uu­si­kau­pun­ki, Veh­maa, Tai­vas­sa­lo, Kus­ta­vi, Py­hä­ran­ta) 22

Läh­de: THL ja U-sote

Näköislehdet

Kysely