JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
9.5.2023 14.32

Varhan palveluista kysely

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lue jär­jes­tää kai­kil­le avoi­men, pal­ve­lust­ra­te­gi­an laa­din­taan liit­ty­vän ky­se­lyn alu­een asuk­kail­le.

Pal­ve­lust­ra­te­gia on Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lu­een so­si­aa­li- ja ter­veys­pal­ve­lu­jen jär­jes­tä­mi­sen suun­ni­tel­ma. Sii­nä mää­ri­te­tään hy­vin­voin­ti­a­lu­een pit­kän täh­täi­men ta­voit­teet sil­le, mi­ten pal­ve­lui­ta par­hai­ten tuo­tet­tai­siin.

– Kos­ka ky­sees­sä on laa­jas­ti hy­vin­voin­ti­a­lu­een toi­min­taan vai­kut­ta­va lin­jaus, on tär­ke­ää kuul­la en­nen sen laa­ti­mis­ta mah­dol­li­sim­man laa­jaa jouk­koa Var­si­nais-Suo­men alu­een asuk­kai­ta ja alu­een toi­mi­joi­ta, ko­ros­taa hy­vin­voin­ti­a­lu­een stra­te­gi­a­joh­ta­ja Lee­na Se­tä­lä.

Pal­ve­lust­ra­te­gi­an ky­se­ly au­ke­aa tiis­tai­na 9.5. ja sii­hen voi vas­ta­ta 22.5. as­ti. Vas­ta­ta voi joko suo­mek­si tai ruot­sik­si.

Pal­ve­lust­ra­te­gia val­mis­tuu syk­syl­lä.

Po­liit­ti­set pää­tök­set pal­ve­lust­ra­te­gi­as­ta teh­dään lo­ka­kuus­sa, jon­ka jäl­keen al­kaa it­se pal­ve­lu­ver­kon laa­juu­den kä­sit­te­ly. Ky­se­lyn tu­lok­set vai­kut­ta­vat sii­hen, mi­ten hy­vin­voin­ti­a­lu­een pal­ve­lut muo­tou­tu­vat.

Stra­te­gi­a­työ käyn­nis­tyi Var­si­nais-Suo­men pal­ve­lui­den läh­tö­ti­lan­teen kar­toi­tuk­sel­la ja mit­ta­val­la työ­ryh­mä­työs­ken­te­lyl­lä. Var­han en­sim­mäi­ses­sä pal­ve­lust­ra­te­gi­as­sa kes­ki­ty­tään seit­se­mään pal­ve­lu­ko­ko­nai­suu­teen, jois­sa on kii­reel­li­sin ke­hit­tä­mi­sen tar­ve. Ne ovat per­he­kes­kus­pal­ve­lut, las­ten­suo­je­lu ja lap­si­per­hei­den so­si­aa­li­työ, iäk­käi­den ko­tiin an­net­ta­vat pal­ve­lut, ym­pä­ri­vuo­ro­kau­ti­nen ja yh­tei­söl­li­nen asu­mi­nen, mie­len­ter­veys- ja päih­de­pal­ve­lut, sote-kes­kus­pal­ve­lut ja pe­rus­ta­son vuo­de­o­sas­to­pal­ve­lut.

Ky­se­ly löy­tyy: www.var­ha.fi.

Näköislehdet

Kysely