JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
27.4.2023 11.23

Varhan asiakas­las­ku­tuksen ongelmat jatkuneet

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voi­ti­a­lu­een Var­han las­ku­tuk­sen on­gel­mat ovat jat­ku­neet.

Asi­a­kas­las­ku­tuk­sis­sa on edel­leen vii­vet­tä Var­has­sa. Vii­ve koh­dis­tuu eri­tyi­ses­ti nii­hin las­ku­tuk­siin, joi­ta on kun­nis­sa teh­ty ta­lous­hal­lin­non jär­jes­tel­mis­sä eli muis­sa kuin asi­a­kas- tai po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­mis­sä.

– Eri­tyi­ses­ti vam­mais­pal­ve­lui­den asi­a­kas­las­ku­tus, ate­ri­a­las­ku­tuk­set sekä mie­len­ter­veys- ja päih­de­pal­ve­lu­jen asu­mis­pal­ve­lu­jen las­ku­tus ovat vii­vees­sä. Teem­me ko­vas­ti töi­tä ti­lan­teen pa­ran­ta­mi­sek­si ja ta­voit­te­lem­me sen nor­ma­li­soi­tu­mis­ta ke­sään men­nes­sä, ta­lous­pääl­lik­kö Riik­ka Kil­pi sa­noo.

Vii­väs­ty­mis­ten syy­nä ovat asi­a­kas- ja po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­mien yh­te­näis­tä­mi­seen liit­ty­vät tek­ni­set on­gel­mat sekä yh­te­näi­seen pal­ve­lu­va­li­koi­maan siir­ty­mi­sen vaa­ti­ma suun­ni­tel­tua pi­tem­pi ai­ka.

– Pa­hoit­te­lem­me ti­lan­net­ta. Tar­vit­ta­es­sa mei­dän asi­a­kas­pal­ve­lun kaut­ta on mah­dol­lis­ta so­pia jär­jes­te­lys­tä mak­su­ai­ka­tau­luun, ta­lous­joh­ta­ja Ar­ja Pe­so­nen sa­noo.

Näköislehdet

Kysely