JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
20.3.2024 7.45

Varha yhtenäistää tieto­jär­jes­telmiä

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lue ot­taa käyt­töön yh­te­näi­set tie­to­jär­jes­tel­mät so­si­aa­li­huol­lon ja pe­rus­ter­vey­den­huol­lon pal­ve­lui­hin­sa.

So­si­aa­li­huol­lon asi­a­kas­tie­to­jär­jes­tel­män toi­mit­ta­jak­si on va­lit­tu Tie­to­ev­ry ja pe­rus­ter­vey­den­huol­lon po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­män toi­mit­ta­jak­si CGI. Jär­jes­tel­mien käyt­töö­no­tot al­ka­vat tä­män vuo­den ai­ka­na.

– Yh­te­näi­set asi­a­kas- ja po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­mät mah­dol­lis­ta­vat Var­has­sa kir­jaus- ja toi­min­ta­ta­po­jen yh­te­näis­tä­mi­sen ja toi­min­nan ke­hit­tä­mi­sen sekä asi­ak­kaal­le ta­sa­ver­tai­sem­mat pal­ve­lut. Li­säk­si se mah­dol­lis­taa yh­te­näis­ten säh­köis­ten pal­ve­lui­den ke­hit­tä­mi­sen, tie­to­hal­lin­to­joh­ta­ja Jari Po­ro­maa ker­too.

Han­kit­ta­vil­ta tie­to­jär­jes­tel­mil­tä vaa­dit­tiin su­ju­vaa in­teg­raa­ti­o­ta kan­sal­li­siin jär­jes­tel­miin.

Var­has­sa on ol­lut käy­tös­sä usei­ta kun­nis­ta ja liit­ty­neis­tä or­ga­ni­saa­ti­ois­ta siir­ty­nei­tä asi­a­kas- ja po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­miä. Run­saan tie­to­jär­jes­tel­mä­kir­jon yh­te­näis­tä­mi­nen su­ju­voit­taa toi­min­taa.

Uu­det jär­jes­tel­mät mah­dol­lis­ta­vat pa­rem­min koko hy­vin­voin­ti­a­lu­een laa­jui­sen toi­min­nan ana­ly­soi­mi­sen ja seu­ran­nan.

Näköislehdet

Kysely