JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
25.10.2023 16.30

Varha määritti vuokraus­pe­ri­aat­teitaan

Var­han alu­e­hal­li­tus päät­ti tiis­tai­na, et­tä asu­kas­vuok­rien mää­räy­ty­mi­nen ta­pah­tuu ra­hoi­tus- ja ke­hit­tä­mis­kes­kuk­sen (ARA) oh­jeen mu­kai­ses­ti.

Var­hal­la on ikään­ty­nei­den, ke­hi­tys­vam­mais­ten tai muu­toin so­si­aa­li­sin pe­rus­tein tu­et­tua vuok­raus­toi­min­taa. Vuok­rat­ta­via koh­tei­ta on noin 170 kiin­teis­tös­sä ja ra­ken­nuk­ses­sa, jois­sa on kaik­ki­aan noin 3400 asun­toa. Vuok­rat­ta­vat asun­not ovat pää­a­si­as­sa sel­lai­sia pal­ve­lu­a­sun­to­ja, joi­hin Var­ha tuot­taa asi­ak­kaal­le tar­vit­ta­vat asu­mi­sen tuen pal­ve­lut.

Var­han asu­mis­tar­koi­tuk­seen tar­koi­te­tut koh­teet on pää­o­sin ra­ken­net­tu ARA:n tu­ki­sään­nös­ten tai lai­na­sään­nös­ten mu­kaan. Näi­den li­säk­si Var­hal­la on ikään­ty­nei­den ja so­si­aa­li­ses­ti tu­et­tuun asun­to­vuok­raus­tar­koi­tuk­seen vuok­rat­tu­ja kiin­teis­tö­jä muun mu­as­sa yk­si­tyi­sil­tä hoi­va­y­ri­tyk­sil­tä. Nämä ovat Var­hal­le mark­ki­na­hin­tai­sia koh­tei­ta, mut­ta Var­han tar­jo­a­mis­sa asu­kas­vuok­raus­koh­teis­sa on ol­lut ta­sa­puo­li­sen hin­noit­te­lun to­teut­ta­mi­sek­si aja­tus, et­tä kai­kis­sa Var­han koh­teis­sa nou­da­te­taan sa­maa vuok­ran­mää­räy­ty­mis­pe­ri­aa­tet­ta.

Asuk­kail­ta voi­daan pe­riä myös mui­ta vuok­raan kuu­lu­mat­to­mia mak­su­ja ku­ten säh­kö- ja ve­si­mak­su­ja sekä mui­ta asi­a­kas­läh­töi­siä pal­ve­lu­mak­su­ja. Hin­noit­te­lu­pe­ri­aat­tee­na käy­te­tään oma­kus­tan­nus­pe­ri­aa­tet­ta.

Näköislehdet

Kysely