JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
24.5.2023 12.54

Varha laajentaa henki­lös­tö­vuok­rausta

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lue laa­jen­taa hen­ki­lös­tö­vuok­raus­ta niin, et­tä hen­ki­lös­töä vuok­ra­taan tar­vit­ta­es­sa Sa­ras­tia Rek­ry Oy:n li­säk­si Han­sel Oy:n kaut­ta. Alu­e­hal­li­tus hy­väk­syi asi­an tiis­tain ko­kouk­ses­saan.

Var­han läh­tö­koh­ta on käyt­tää hal­li­tus­ti hen­ki­lös­tö­vuok­raus­ta ja pa­nos­taa oman hen­ki­lö­kun­nan rek­ry­toin­tiin. Oman hen­ki­lös­tön rek­ry­toi­mi­sek­si on käyn­nis­tet­ty toi­men­pi­tei­tä. Toi­min­nan tur­vaa­mi­sek­si erit­täin han­ka­lan työ­voi­ma­pu­lan ti­lan­tees­sa ja eri­tyi­ses­ti lo­ma­kau­si­na on kui­ten­kin tar­peen tur­va­ta riit­tä­vä hen­ki­lös­tö, jot­ta Var­han jär­jes­tä­mis­vas­tuul­la ole­vat pal­ve­lut voi­daan tuot­taa.

Ai­em­min Var­hal­la oli pää­tös kes­kit­tää han­kin­to­ja pää­sään­töi­ses­ti Sa­ras­tia Rek­ry Oy:lle. Han­sel Oy:n han­kin­taa käy­te­tään jat­kos­sa täy­den­tä­vä­nä, jos omaa hen­ki­lö­kun­taa ei saa­da, ei­kä Sa­ras­tia Rek­ry Oy pys­ty tuot­ta­maan tar­vit­ta­vaa hen­ki­lös­töä, tai jos omas­ta, nyt val­mis­te­lus­sa ole­vas­ta, kil­pai­lu­tet­ta­vas­ta so­pi­muk­ses­ta ei saa­da tar­vit­ta­vaa hen­ki­lös­tö­mää­rää.

Näköislehdet

Kysely