JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
5.2.2021 12.32

Vakka-opisto jatkaa sittenkin etänä

Jen­ni Ky­län­pää

Koko Vak­ka-opis­to jat­kaa ai­em­min il­moi­te­tus­ta poi­ke­ten etä­o­pe­tuk­ses­sa hel­mi­kuun ajan myös las­ten ja nuor­ten kurs­seil­la. Opis­ton las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­nan oli tar­koi­tus pa­la­ta lä­hi­o­pe­tuk­seen en­si vii­kol­la.

– Ai­em­pi il­moi­tus jou­du­taan pe­ru­maan, kos­ka ko­ro­na­vi­rus­ti­lan­ne heik­ke­ni Lai­ti­las­sa no­pe­as­ti. Lai­ti­las­sa on käy­tös­sä tiu­ken­ne­tut ko­ro­na­ra­joi­tuk­set, opis­to tie­dot­taa.

Vii­kol­la 4 etä­o­pe­tuk­ses­sa al­ka­neet opis­ton las­ten ja nuor­ten kurs­sit jat­ka­vat etä­o­pe­tuk­ses­sa. Myös ai­kuis­ten kurs­seil­la etä­o­pe­tus jat­kuu, li­säk­si joi­tain uu­sia kurs­se­ja al­kaa etä­o­pe­tuk­ses­sa. Opet­ta­jat ot­ta­vat kurs­si­lai­siin yh­teyt­tä etä­o­pe­tu­soh­jeis­ta.

Kurs­sit, joil­la etä­o­pe­tuk­sen to­teut­ta­mi­nen ei ole mah­dol­lis­ta, al­ka­vat tai jat­ku­vat heti, kun vi­ra­no­mais­suo­si­tuk­set sen sal­li­vat.

Uu­den­kau­pun­gin ja yh­teis­toi­min­ta-alu­een yh­tei­nen ter­veys­lau­ta­kun­ta an­toi tors­tai­na ko­kouk­ses­saan lu­van jat­kaa opis­ton las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­taa. Opis­to teki kui­ten­kin no­pe­an rat­kai­sun, joka kos­kee koko opis­ton alu­et­ta.

Näköislehdet

Kysely