JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
3.7.2023 13.30

Vakka mukana Kalannin torilla

Vak­ka-Suo­men Sa­no­mat esit­täy­tyy Män­näis­ten to­ril­la Ka­lan­nis­sa tä­män vii­kon per­jan­tai­na kel­lo 16–19.

To­ri­myyn­nin ja pop up -kah­vi­lan li­säk­si Män­näis­ten to­ril­la käy­dään pa­nee­li­kes­kus­te­lu kel­lo 17 al­ka­en. Kes­kus­te­li­joi­na ovat kan­sa­ne­dus­ta­jat Mil­la Lah­den­pe­rä (kok.) Tai­vas­sa­los­ta ja Rit­va Elo­maa (ps.) Mas­kus­ta sekä kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen jä­sen ja alu­e­val­tuu­tet­tu Heli-Päi­vik­ki Lau­ren (sd.) ja val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­ja ja alu­e­val­tuu­tet­tu Mau­ri Kon­tu (kesk.) Uu­des­ta­kau­pun­gis­ta.

Po­lii­tik­ko­ja tent­taa­vat ke­säi­sen ke­vy­es­sä ja sa­mal­la asi­a­pi­toi­ses­sa kes­kus­te­lus­sa Vak­ka-Suo­men Me­dia Osuus­kun­nan hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Aki Si­mo­la ja Va­kan pää­toi­mit­ta­ja Vesa Pent­ti­lä.

To­ri­myyn­nin ja pop-kah­vi­lan li­säk­si ylei­söä viih­dyt­tää lau­la­ja San­na Arell sä­es­tä­jän­sä Eli­na Uk­ko­sen kans­sa.

Män­näis­ten tori -yh­dis­tys on kut­su­nut to­ril­le myös Vak­ka-Suo­men alu­een kun­tien joh­ta­via po­lii­tik­ko­ja ki­sai­le­maan eri la­jeis­sa.

– Ki­sas­sa on pari-kol­me leik­ki­mie­lis­tä la­jia, joi­ta en vie­lä pal­jas­ta, sa­noo Veli-Mat­ti Vir­ta­nen, Män­näis­ten to­rin ki­sa­vas­taa­va.

To­ri­ta­pah­tu­man jär­jes­tää Män­näis­ten tori -yh­dis­tys, joka on pe­rus­tet­tu yh­des­sä eri toi­mi­joi­den kans­sa ke­hit­tä­mään Ka­lan­nin kes­kus­ta-alu­et­ta ja li­sää­mään Vak­ka-Suo­men elin­voi­maa.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely