JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
19.4.2021 14.40

Vakan alueella uusia tartuntoja vain Naantalissa - Ruonan päiväkodissa 9 altistunut koronalle

Va­kan alu­eel­la on vii­kon­lo­pun ai­ka­na to­det­tu kol­me uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa Naan­ta­lis­sa. Naan­ta­lin ko­ko­nais­tar­tun­ta­mää­rä on nyt Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen mu­kaan 197.

Naan­ta­lis­sa Ruo­nan päi­vä­ko­dis­sa on to­det­tu vii­me vii­kon kes­ki­viik­ko­na ko­ro­na­tar­tun­ta. Tar­tun­nal­le on al­tis­tu­nut päi­vä­ko­dis­sa yh­dek­sän hen­ki­löä.

Mas­kus­sa, My­nä­mä­es­sä ja Nou­si­ai­sis­sa tar­tun­ta­mää­rät ovat py­sy­neet THL:n ko­ro­na­lis­tauk­sen mu­kaan sa­moi­na kuin vii­me vii­kon lo­pul­la. Mas­kus­sa ko­ro­na­tar­tun­to­ja on to­det­tu kaik­ki­aan 129, My­nä­mä­es­sä 66 ja Nou­si­ai­sis­sa 27.

U-so­ten alu­eel­la­kaan ei ole to­det­tu vii­me vii­kon kes­ki­vii­kon jäl­keen yh­tään uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa tar­tun­to­ja on to­det­tu ko­ro­na­pan­de­mi­an ai­ka­na kaik­ki­aan 212, Veh­maal­la 15, Tai­vas­sa­los­sa 9, Kus­ta­vis­sa 14 ja Py­hä­ran­nas­sa 15.

Näköislehdet

Kysely