JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
1.3.2021 12.21

Uusia tartuntoja viikonlopun aikana

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­een (U-sote) vii­des­sä kun­nas­sa on to­det­tu pan­de­mi­an ai­ka­na maa­nan­tai­hin 1.3. men­nes­sä yh­teen­sä 157 ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa tar­tun­to­ja on to­det­tu 129, Veh­maal­la 10 ja Py­hä­ran­nas­sa 12.

Tar­tun­nan al­ku­pe­rä saa­daan yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la pää­o­sin jäl­ji­tet­tyä. Ko­ro­na­ta­paus­ten vii­mei­sen kah­den vii­kon il­maan­tu­vuus­lu­ku sa­taa­tu­hat­ta asu­kas­ta koh­den on Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa 154,62.

Val­ta­kun­nal­li­nen lin­jaus (THL) on, et­tä mi­kä­li ko­ro­na­ta­pauk­sia on kun­nas­sa al­le vii­si, ei lu­ku­mää­rää il­moi­te­ta. Tai­vas­sa­los­sa ja Kus­ta­vis­sa on al­le vii­si tar­tun­taa.

Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen mu­kaan uu­sia tar­tun­to­ja on vii­kon­lo­pun ai­ka­na to­det­tu My­nä­mä­es­sä, Naan­ta­lis­sa ja Nou­si­ai­sis­sa, kak­si kus­sa­kin. My­nä­mä­es­sä tar­tun­to­ja on to­det­tu 40, Naan­ta­lis­sa 124 ja Nou­si­ai­sis­sa 16.

Mas­kus­sa tar­tun­to­ja on sata.