JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
24.2.2021 13.27

U-sotessa taas lisää tartuntoja

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­een vii­des­sä kun­nas­sa on to­det­tu pan­de­mi­an ai­ka­na yh­teen­sä 145 ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa. Vie­lä maa­nan­tai­na 22.2. lu­ku­mää­rä oli 142.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa tar­tun­to­ja on to­det­tu 119, Veh­maal­la 10 ja Py­hä­ran­nas­sa 11.

Tar­tun­nan al­ku­pe­rä saa­daan yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la pää­o­sin jäl­ji­tet­tyä. Ko­ro­na­ta­paus­ten vii­mei­sen kah­den vii­kon il­maan­tu­vuus­lu­ku sa­taa­tu­hat­ta asu­kas­ta koh­den on Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa 122,41.

Mi­kä­li ko­ro­na­ta­pauk­sia on kun­nas­sa al­le 5, ei lu­ku­mää­rää il­moi­te­ta yk­si­tyi­syy­den tur­vaa­mi­sek­si. Kus­ta­vis­sa ja Tai­vas­sa­los­sa tar­tun­to­ja on siis al­le vii­si.

Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen kes­ki­vii­kon tie­to­jen mu­kaan Mas­kus­sa on to­det­tu 99, My­nä­mä­es­sä 38, Naan­ta­lis­sa 121 ja Nou­si­ai­sis­sa 14 tar­tun­taa. Tar­tun­to­ja ei ole tul­lut li­sää maa­nan­tain lu­kui­hin ver­rat­tu­na.

Näköislehdet

Kysely