JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
9.8.2021 11.14

U-sote ja Akseli aloittivat 12 vuotta täyttäneiden rokotukset

Pe­rus­tur­va­kun­ta­yh­ty­mä Ak­se­lis­sa on aloi­tet­tu 12 vuot­ta täyt­tä­nei­den ja sitä van­hem­pien ro­ko­tuk­set.

Ko­ro­na­ro­ko­tu­sai­ko­ja voi­vat va­ra­ta kaik­ki 12-vuo­ti­aat ja sitä van­hem­mat Mas­kun, My­nä­mä­en ja Nou­si­ais­ten kun­ta­lai­set.

Ajan voi va­ra­ta säh­köi­ses­ti hen­ki­lö­koh­tai­sil­la verk­ko­pank­ki­tun­nuk­sil­la Ak­se­lin si­vuil­ta tai ar­ki­sin ma–ke pu­he­li­mit­se 02 6510 2114. Pu­he­li­na­jan­va­rauk­ses­sa käy­te­tään ta­kai­sin­soit­toa. Jos au­to­maat­ti il­moit­taa ar­vi­oi­dun soit­to­a­jan, voi jää­dä odot­ta­maan soit­toa ter­veys­kes­kuk­ses­ta. On­nis­tu­nees­ta säh­köi­ses­tä ajan­va­rauk­ses­ta tu­lee pu­he­li­meen vah­vis­tus­vies­ti.

Tiis­tai­na 10.8. klo 14–19.30 voi ro­ko­tuk­sen saa­da il­man ajan­va­raus­ta Mas­kun ter­veys­kes­kuk­ses­sa. Nämä ro­ko­tuk­set ovat en­si­si­jai­ses­ti en­sim­mäi­sen ro­kot­teen saa­jil­le.

Ak­se­lis­sa jär­jes­te­tään ro­ko­tuk­sia kou­lu­jen alet­tua kou­lu- ja opis­ke­lu­ter­vey­den­huol­los­sa. Näis­tä tie­do­te­taan op­pi­lai­ta ja opis­ke­li­joi­ta myö­hem­min.

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la (U-sote) 12 vuot­ta täyt­tä­nei­den tai sitä van­hem­pien ko­ro­na­ro­ko­tuk­set ovat vuo­ros­sa täs­tä vii­kos­ta al­ka­en. Ris­ki­ryh­mien 1 ja 2 ro­ko­tuk­set jat­ku­vat, ris­ki­ryh­mien alai­kä­ra­ja mo­lem­mis­sa ryh­mis­sä 12 vuot­ta. Ro­ko­tet­ta­van pi­tää ol­la täyt­tä­nyt 12.

Ro­ko­tu­sa­jan voi va­ra­ta säh­köi­ses­sä ajan­va­raus­pal­ve­lus­sa tai pu­he­li­mit­se 02 4612 517. Au­to­maat­tiin voi jät­tää vies­tin, ja hoi­ta­ja soit­taa ta­kai­sin jo­nos­sa seu­raa­va­na ole­val­le sii­nä vai­hees­sa, kun ro­ko­tu­sai­ko­ja on an­net­ta­va­na. Pu­he­lin­lin­ja on ruuh­kau­tu­nut, jo­ten ajan­va­raus­ta suo­si­tel­laan ne­tis­sä. Jos ro­ko­te­nu­me­ros­ta saa­pu­vaan pu­he­luun ei voi vas­ta­ta, ta­kai­sin soi­te­taan uu­del­leen.

Ro­ko­tus­paik­ka­na sekä en­sim­mäi­sis­sä et­tä toi­sis­sa ro­ko­te­an­nok­sis­sa toi­mii Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa Ro­kot­ta­mo, muis­sa kun­nis­sa oma ter­vey­sa­se­ma.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa ro­ko­tus­päi­viä on joka viik­ko, pie­nem­mil­lä ter­vey­sa­se­mil­la joka toi­nen viik­ko.

Näköislehdet

Kysely