JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
2.12.2020 9.56

Uki lähdössä työllisyyden kuntakokeiluun

Tei­ja Uit­to

Uu­si­kau­pun­ki osal­lis­tuu Työ- ja elin­kei­no­mi­nis­te­ri­ön työl­li­syy­den kun­ta­ko­kei­luun. Ko­kei­lun on tar­koi­tus al­kaa 1.1.2021 ja se kes­tää 31.12.2022 as­ti. Ko­kei­lun ta­voit­tee­na on tar­jo­ta työn­ha­ki­joil­le yk­si­löl­li­sem­piä pal­ve­lui­ta ja pal­ve­lui­hin pää­syn te­hos­ta­mis­ta.

Ko­kei­lun yh­tey­des­sä val­ti­ol­ta siir­tyy kun­tien työn­joh­don al­le re­surs­se­ja TE-toi­mis­tois­ta sekä pää­tö­soi­keus työl­lis­ty­mis­mää­rä­ra­ho­jen käyt­töön asi­a­kas­vo­lyy­mien mu­kaan las­ket­tu­na. Muu­tos ei vai­ku­ta Uu­den­kau­pun­gin kau­pun­gin hen­ki­lös­tö­mää­rään ei­kä -kus­tan­nuk­siin, sil­lä ky­sees­sä on kah­den pal­ve­lu­kes­kuk­sen vä­li­nen kus­tan­nus­ten siir­to.

Kau­pun­gin­joh­ta­ja esit­ti kau­pun­gin­hal­li­tuk­sel­le, et­tä työl­li­syy­den kun­ta­ko­kei­lun yh­tey­des­sä työl­lis­tä­mis­pal­ve­lut siir­ty­vät hen­ki­lös­tö­pal­ve­luis­ta so­si­aa­li­pal­ve­lui­hin 1.1.2021 al­ka­en. Muu­tos on huo­mi­oi­ta­va myös en­si vuo­den ta­lou­sar­vi­os­sa ja vuo­sien 2021– 2023 ta­lous­suun­ni­tel­mas­sa.

Kes­kus­te­lun ku­lu­es­sa Heik­ki Wala (pro uki) esit­ti, et­tä asi­an kä­sit­te­ly siir­re­tään seu­raa­vaan ko­kouk­seen ja kau­pun­gin­hal­li­tus päät­ti näin yk­si­mie­li­ses­ti.

Näköislehdet

Kysely