JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Arkisto

Uutiset
Uusikaupunki
21.3.2024 10.17

Ugin lukioon 90 hakijaa - hakijamäärä on kasvussa

Uu­den­kau­pun­gin lu­ki­oon haki yh­teen­sä 90 en­si­si­jais­ta ha­ki­jaa tiis­tai­na päät­ty­nees­sä yh­teis­haus­sa. Ha­ki­ja­mää­räs­sä on huo­mat­ta­va kas­vu, sil­lä nel­jän edel­li­sen vuo­den ha­ki­ja­kes­ki­ar­vo on ol­lut 65 ha­ki­jaa.

Uu­den­kau­pun­gin lu­kio on edel­leen uu­si­kau­pun­ki­lais­ten ha­ki­joi­den suo­si­os­sa si­jain­tin­sa vuok­si.

Ha­ki­jois­ta 81 on il­moit­ta­nut ko­ti­kun­nak­seen Uu­den­kau­pun­gin. Ha­ki­joi­ta on myös Lai­ti­las­ta, Py­hä­ran­nas­ta, Tai­vas­sa­los­ta ja Veh­maal­ta.

Muu­tok­se­na ai­em­piin vuo­siin ha­ki­jois­ta isom­pi osa, 12 pro­sent­tia, il­moit­taa äi­din­kie­lek­seen muun kuin suo­mi.

Lo­pul­li­set yh­teis­haun tu­lok­set ja lu­ki­o­va­lin­nat sel­vi­ä­vät ke­sä­kuus­sa ja lo­pul­li­nen opis­ke­li­ja­mää­rä var­mis­tuu 27.6. paik­ko­jen vas­taa­not­ta­mi­sen jäl­keen.

Näköislehdet

Kysely