JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
10.3.2021 18.11

Riskiryhmien rokotukset keskeytetään U-soten alueella, rokotteet yli 70-vuotiaille

Ris­ki­ryh­mien ro­ko­tuk­set kes­key­te­tään Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen (THL) oh­jeen mu­kai­ses­ti.

THL on 10.3. an­ta­nut uu­det oh­jeet ko­ro­na­ro­ko­tus­ten so­vel­tu­vuu­des­ta eri vä­es­tö­ryh­mil­le. Kan­sal­li­sen ro­ko­tu­sa­si­an­tun­ti­ja­ryh­män mu­kaan Ast­ra Ze­ne­can ko­ro­na­vi­rus­ro­ko­tet­ta voi­daan täs­tä läh­tien an­taa myös ikään­ty­neil­le eli 70 vuot­ta täyt­tä­neil­le. Ai­kai­sem­min ro­ko­tet­ta on an­net­tu vain al­le 70-vuo­ti­ail­le.

Uu­den oh­jeen mu­kai­ses­ti ro­ko­tuk­sis­sa kes­ki­ty­tään nyt ai­no­as­taan ikäih­mi­siin ja ris­ki­ryh­miin kuu­lu­vien ro­ko­tuk­set kes­key­te­tään. Ris­ki­ryh­mien ro­ko­tuk­set jat­ku­vat, kun yli 70-vuo­ti­aat on saa­tu ro­ko­tet­tua.

Uu­det oh­jeet ote­taan yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la käyt­töön 22.3. al­ka­en. Vii­kol­la 10 ja 11 ro­ko­te­taan vie­lä ai­kai­sem­man suun­ni­tel­man mu­kai­ses­ti myös ris­ki­ryh­mä­läi­siä.

Näköislehdet

Kysely