JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
18.10.2022 17.05

Rantakaava vireille Ugin Kammelassa

Vesa Pent­ti­lä

Uu­si­kau­pun­ki käyn­nis­tää Itä­län ran­ta-ase­ma­kaa­van laa­ti­mi­sen Kam­me­laan. Ta­voit­tee­na on osoit­taa suun­nit­te­lu­a­lu­een kiin­teis­töl­le eril­lis­pien­ta­lo­jen ra­ken­nus­paik­ka, jo­hon on mah­dol­lis­ta si­joit­taa li­säk­si loma-asun­to­käyt­töön so­vel­tu­via ma­joi­tus­ti­lo­ja. Kiin­teis­tön pin­ta-ala on noin heh­taa­ri.

Suun­nit­te­lu­a­lu­eel­la on ran­ta­vii­vaa 130 met­riä ja muun­net­tua ran­ta­vii­vaa 125 met­riä. Ran­ta­vii­va ei täy­tä las­ken­nal­lis­ta vaa­ti­mus­ta ra­ken­ta­mi­sel­le, mut­ta ky­sees­sä on ole­mas­sa ole­va ra­ken­nus­paik­ka. Ta­voit­teel­li­nen ko­ko­nais­ra­ken­nu­soi­keus on 500 ker­ros­ne­li­ö­met­riä.

Suun­nit­te­lu­a­lue on maas­tol­taan pää­o­sin ta­va­no­mais­ta saa­ris­ton kal­li­ois­ta met­sä­maa­ta. Alue ra­jau­tuu Na­tu­ra 2000 -alu­ee­seen. Van­ha pää­ra­ken­nus on pai­kal­li­sen vas­tuu­mu­se­on mu­kaan ym­pä­ris­töl­li­ses­ti ja ra­ken­nus­his­to­ri­al­li­ses­ti ar­vo­kas.

Näköislehdet

Kysely