JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
20.8.2021 11.50

Pop up -rokotukset jatkuvat Naantalissa

Naan­ta­lis­sa jat­ke­taan pop up -ro­ko­tuk­sia, jois­sa en­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­kot­teen voi saa­da il­man ajan­va­raus­ta. Pop up -ro­ko­tus­päi­vät jär­jes­te­tään Bir­git­ta­sa­lis­sa tiis­tai­na 24.8. kel­lo 13.00–15.30 ja per­jan­tai­na 27.8. kel­lo 12–15.

Ro­ko­tus­vuo­ros­sa ovat täl­lä het­kel­lä kaik­ki 12–15-vuo­ti­aat naan­ta­li­lai­set. Pop up -ro­ko­tuk­siin toi­vo­taan eri­tyi­ses­ti yli 16-vuo­ti­ai­ta nuo­ria ja nuo­ria ai­kui­sia, sil­lä ro­ko­te­kat­ta­vuus on hei­koin­ta 20–29-vuo­ti­ai­den ikä­ryh­mäs­sä.

Pop up -ro­ko­tuk­ses­sa voi saa­da vain en­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­tu­san­nok­sen, ei te­hos­te­ro­ko­tet­ta. En­sim­mäi­sen ro­kot­teen saa­neil­le an­ne­taan te­hos­te­ro­kot­tee­seen uu­si ai­ka kah­dek­san vii­kon pää­hän.

Li­sää pop up -ro­ko­tus­ti­lai­suuk­sia on tu­los­sa, kun ko­ro­na­ro­kot­tei­den saa­ta­vuus var­mis­tuu ja kou­lu­lais­ten ro­ko­tuk­set kou­luis­sa ovat eden­neet.

Näköislehdet

Kysely