JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
26.8.2021 11.34

Pop up -korona­ro­ko­tukset jatkuvat Naantalissa – tehos­te­ro­ko­tuksia voi aikaistaa

Pop up -ko­ro­na­ro­ko­tuk­set jat­ku­vat Naan­ta­lis­sa. Vii­kol­la 35 pop up -ro­ko­tuk­sis­sa voi saa­da en­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sen il­man ajan­va­raus­ta. Ai­ko­ja on tar­jol­la nyt myös myö­hem­min il­ta­päi­väl­lä, jot­ta mah­dol­li­sim­man mo­net eh­ti­si­vät ro­kot­teel­le.

En­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­kot­teen päi­vät ovat per­jan­tai 27.8. kel­lo 12–15, tiis­tai 31.8. kel­lo 15–17.30 ja kes­ki­viik­ko 1.9. kel­lo 15–17.30 Bir­git­ta-sa­lis­sa.

Näi­hin toi­vo­taan edel­leen eri­tyi­ses­ti naan­ta­li­lai­sia nuo­ria ja nuo­ria ai­kui­sia. Ro­ko­te­kat­ta­vuus on Naan­ta­lis­sa hei­kom­paa 20–29-vuo­ti­ai­den ikä­luo­kas­sa. Nuo­ret saa­vat tie­don uu­sis­ta pop up -ro­ko­tuk­sis­ta täl­lä ker­taa myös suo­raan teks­ti­vies­tit­se.

Ko­ro­na­ro­kot­teen suo­ja­te­ho on hyvä va­ka­vaa ko­ro­na­vi­rus­tau­tia vas­taan. Ko­ro­na­ro­ko­tuk­sen voi­vat saa­da kaik­ki 12 vuot­ta täyt­tä­neet naan­ta­li­lai­set. En­sim­mäi­seen ko­ro­na­ro­ko­tuk­seen voi va­ra­ta myös ajan.

Naan­ta­li­lai­set voi­vat ha­lu­tes­saan ai­kais­taa tois­ta ko­ro­na­ro­ko­tus­ta eli te­hos­te­ro­ko­tet­ta ai­kai­sem­mas­ta 12 vii­kos­ta 8–12 viik­koon. Te­hos­te­ro­kot­teen voi ai­kais­taa ai­no­as­taan il­man ajan­va­raus­ta Bir­git­ta-sa­lis­sa te­hos­te­ro­kot­tei­den pop up -ro­ko­tus­päi­vi­nä tiis­tai­na 31.8. ja kes­ki­viik­ko­na 1.9 kel­lo 11–14 sekä per­jan­tai­na 3.9. kel­lo 9–12 ja 13–15.

Naan­ta­lis­sa te­hos­te­ro­ko­tuk­sia voi­daan ai­kais­taa, sil­lä 12–15-vuo­ti­ai­den ko­ro­na­ro­ko­tuk­set ovat eden­neet hy­vin ja toi­mi­te­tut ro­ko­te­mää­rät ovat hy­väl­lä ta­sol­la. En­sim­mäi­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta on täy­ty­nyt ku­lua vä­hin­tään kah­dek­san viik­koa, jot­ta te­hos­te­ro­ko­te voi­daan an­taa.

Ter­veys­kes­kuk­ses­ta kii­te­tään naan­ta­li­lai­sia ro­ko­te­ak­tii­vi­suu­des­ta: Naan­ta­lis­sa ro­ko­te­kat­ta­vuus on ko­ko­nai­suu­te­na jo hy­väl­lä ta­sol­la. En­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sen on saa­nut Naan­ta­lis­sa 14 930 hen­ki­löä (76,2 pro­sent­tia) ja toi­sen ro­ko­te­an­nok­sen 9695 hen­ki­löä (49,6 pro­sent­tia).

Näköislehdet

Kysely