JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
16.9.2021 14.03

Pop up -korona­ro­ko­tukset jatkuvat Naantalissa

Pop up -ko­ro­na­ro­ko­tuk­set jat­ku­vat Naan­ta­lis­sa en­si vii­kol­la. Myös il­lal­la pää­see ro­kot­teel­le.

Pop up -ro­ko­tuk­sis­sa naan­ta­li­lai­set voi­vat saa­da ko­ro­na­ro­ko­tuk­sen il­man ajan­va­raus­ta Bir­git­ta-sa­lis­sa. Ro­ko­tuk­seen voi­vat men­nä kaik­ki 12 vuot­ta täyt­tä­neet kau­pun­ki­lai­set.

Seu­raa­vat ro­ko­tus­päi­vät ovat per­jan­tai­na 17.9. klo 9–12 ja 13–15.30, tiis­tai­na 21.9. kel­lo 9–12 ja 13–15.30 ja tors­tai­na 23.9. klo 12–18.

Pop up -ta­pah­tu­mis­sa an­ne­taan en­sim­mäi­siä ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sia sekä te­hos­te­ro­kot­tei­ta, mi­kä­li en­sim­mäi­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta on ku­lu­nut ai­kaa vä­hin­tään kuu­si viik­koa.

Ter­vey­den­hoi­ta­ja Hei­di Val­ja­nen ker­too, et­tä pop up -ro­ko­tuk­set on to­det­tu toi­mi­vak­si ta­vak­si ja­el­la ko­ro­na­ro­ko­tet­ta.

– Pop up -ta­pah­tu­mat ovat ol­leet Naan­ta­lis­sa suo­sit­tu­ja. Nii­den avul­la olem­me saa­neet hel­po­tet­tua ro­ko­tuk­sis­sa käy­mis­tä kun­ta­lai­sil­le ja se on tär­ke­ää ro­ko­tus­kat­ta­vuu­den kan­nal­ta. Vie­lä toi­vom­me li­sää nuo­ria ai­kui­sia, 20–29-vuo­ti­ai­ta ro­kot­teel­le, mut­ta muu­toin Naan­ta­lis­sa ro­ko­tus­kat­ta­vuus on jo var­sin hy­väl­lä ta­sol­la, Val­ja­nen sa­noo.

En­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sen on saa­nut nyt 15 296 naan­ta­li­lais­ta (78,3 pro­sent­tia) ja toi­sen ro­ko­te­an­nok­sen 12 198 naan­ta­li­lais­ta (62,6 pro­sent­tia).

Näköislehdet

Kysely