JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
23.8.2023 15.19

Pirjo Mustonen Varhan johta­ja­y­li­lää­kä­riksi

Si­sä­tau­tien ja kar­di­o­lo­gi­an eri­kois­lää­kä­ri, LT, si­sä­tau­ti­o­pin do­sent­ti Pir­jo Mus­to­nen va­lit­tiin Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lu­een (Var­han) joh­ta­ja­y­li­lää­kä­rik­si. Hän on vii­mek­si toi­mi­nut Var­han ja en­ti­sen Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­rin ke­hit­tä­mis­joh­ta­ja­na vuo­des­ta 2020.

Mus­to­sel­la on myös eM­BA ja laa­dun ja po­ti­las­tur­val­li­suu­den eri­tyis­pä­te­vyys. Hän on toi­mi­nut si­sä­tau­tien ja kar­di­o­lo­gi­an eri­kois­lää­kä­ri­nä muun mu­as­sa HU­Sis­sa, SPR Ve­ri­pal­ve­lus­sa ja Kes­ki-Suo­men kes­kus­sai­raa­las­sa.

Joh­ta­ja­y­li­lää­kä­rin tär­kein teh­tä­vä on vas­taa­va­na lää­kä­ri­nä toi­mia si­ten, et­tä Var­si­nais-Suo­men alu­een vä­es­tön ter­vey­den­huol­to ja sai­raan­hoi­to on mah­dol­li­sim­man tur­val­lis­ta, vai­kut­ta­vaa ja kus­tan­nus­vai­kut­ta­vaa.

– Eri­tyi­sen ajan­koh­tais­ta ja tär­ke­ää juu­ri nyt on ol­la ak­tii­vi­ses­ti ra­ken­ta­mas­sa hy­vää ja kes­tä­vää yh­teis­työ­tä pe­rus­ter­vey­den­huol­lon ja eri­kois­sai­raan­hoi­don vä­lil­le, ja so­vit­ta­mas­sa yh­teen nii­den tar­jo­a­mien pal­ve­lui­den ko­ko­nai­suut­ta, Mus­to­nen sa­noo.

Pir­jo Mus­to­sen esi­hen­ki­lö on jär­jes­tä­mis­joh­ta­ja Ant­ti Par­po.

Tois­tai­sek­si joh­ta­ja­y­li­lää­kä­ri­nä toi­mii Tyks sai­raa­la­pal­ve­lui­den tu­lo­sa­lu­e­joh­ta­ja Mik­ko Pie­ti­lä 31.8. saak­ka.

Pir­jo Mus­to­nen on syn­ty­nyt Es­poos­sa vuon­na 1962. Ny­ky­ään Mus­to­nen asuu Män­ty­har­jul­la, mut­ta isän puo­len su­ku­juu­ria on Var­si­nais-Suo­mes­ta löy­ty­nyt 1300-lu­vul­ta al­ka­en.

Näköislehdet

Kysely