JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
16.4.2021 17.10

Naantali avasi harrastuksia

Naan­ta­lin kau­pun­ki päät­ti per­jan­tai­na lie­ven­nyk­sis­tä las­ten ja nuor­ten har­ras­ta­mi­seen. Vuon­na 2001 syn­ty­nei­den ja sitä nuo­rem­pien ul­ko­na ta­pah­tu­vas­sa va­kiin­tu­neen ryh­män har­ras­tus­toi­min­nas­sa ei ole enää ryh­mä­ko­ko­ra­joi­tus­ta. Lä­hi­kon­tak­te­ja pi­tää har­joi­tel­les­sa kui­ten­kin edel­leen vält­tää.

Myös vuon­na 2008 syn­ty­nei­den ja sitä nuo­rem­pien las­ten har­ras­ta­mi­ses­ta sisä- ja ul­ko­ti­lois­sa pois­tuu kym­me­nen lap­sen ryh­mä­ko­ko­ra­joi­tus. Si­sä­ti­lois­sa lä­hi­kon­tak­tia si­säl­tä­vät har­joi­tuk­set ei­vät ole edel­leen­kään sal­lit­tu­ja.

Toi­min­nois­sa ja ti­lo­jen käy­töis­sä on huo­mi­oi­ta­va tar­tun­ta­lain mu­kai­set vel­voit­teet tur­va­e­täi­syyk­sis­tä ja hy­gie­ni­a­jär­jes­te­lyis­tä. Kau­pun­gin ti­lois­sa nou­da­te­taan muu­toin­kin Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton oh­jeis­tuk­sia.

Naan­ta­lis­sa pää­te­tään ur­hei­lu-, lii­kun­ta-, huvi- ja vir­kis­tys­käy­tös­sä ole­vien ti­lo­jen avaa­mi­ses­ta asi­ak­kai­den käyt­töön kes­ki­viik­ko­na 21. huh­ti­kuu­ta.