JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
25.4.2024 11.10

Mynämäkeen tarvittaessa enemmän labora­to­ri­oaikoja

Sari Hon­ka­sa­lo

Mi­kä­li Mas­kun ter­veys­kes­kuk­ses­ta siir­re­tään toi­min­not Var­han mui­hin toi­mi­pis­tei­siin, siir­to kos­kee myös Tyks La­bo­ra­to­ri­oi­den pal­ve­lui­ta, ja ai­heut­taa muu­tos­tar­vet­ta My­nä­mä­en, Rus­kon, Rai­si­on ja Naan­ta­lin la­bo­ra­to­ri­ois­sa.

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lu­een Tyks / sai­raa­la­pal­ve­lu­lau­ta­kun­ta on va­rau­tu­nut pal­ve­lu­jen siir­tä­mi­seen niin, et­tä My­nä­mä­en la­bo­ra­to­rio oli­si jat­kos­sa avoin­na jo­kai­se­na ar­ki­päi­vä­nä ja li­säk­si sekä My­nä­mä­en et­tä Rus­kon näyt­tee­not­to­päi­vien au­ki­o­lo­ai­kaa pi­den­ne­tään.

Rai­si­on la­bo­ra­to­ri­on ti­lo­ja lau­ta­kun­ta esit­tää muo­kat­ta­vak­si ja re­mon­toi­ta­vak­si, tai käyn­nis­tet­tä­väk­si kor­vaa­vien ti­lo­jen suun­nit­te­lu, jot­ta näyt­tee­not­to­toi­min­ta ja toi­min­nan su­ju­vuus voi­daan tur­va­ta. Sa­mas­ta syys­tä esi­te­tään, et­tä Naan­ta­lin la­bo­ra­to­ri­on re­mont­ti to­teu­te­taan vuon­na 2023 teh­ty­jen suun­ni­tel­mien mu­kaan.

Mas­kun ter­veys­kes­kuk­ses­sa toi­mi­vas­sa la­bo­ra­to­ri­os­sa on täl­lä het­kel­lä ti­lat kah­del­le näyt­tee­not­ta­jal­le. Po­lik­lii­ni­nen näyt­tee­not­to on avoin­na maa­nan­tais­ta per­jan­tai­hin. Näyt­tee­not­toon voi men­nä ajan­va­rauk­sel­la tai ra­ja­tus­ti vuo­ro­nu­me­ro­pe­rus­tei­ses­ti.

My­nä­mä­en la­bo­ra­to­ri­os­sa on ti­lat kah­del­le näyt­tee­not­ta­jal­le ja po­lik­lii­ni­nen näyt­tee­not­to avoin­na ajan­va­rauk­sel­la aa­mu­päi­väl­lä maa­nan­tai­sin, kes­ki­viik­koi­sin ja per­jan­tai­sin.

Rus­kon la­bo­ra­to­ri­os­sa on ti­lat yh­del­le näyt­tee­not­ta­jal­le ja po­lik­lii­ni­nen näyt­tee­not­to ajan­va­rauk­sel­la avoin­na aa­mu­päi­väl­lä tiis­tai­sin ja tors­tai­sin.

Rai­si­on ja Naan­ta­lin la­bo­ra­to­ri­ot toi­mi­vat maa­nan­tais­ta per­jan­tai­hin ajan­va­rauk­sel­la tai ra­ja­tus­ti vuo­ro­nu­me­ro­pe­rus­tei­ses­ti. Rai­si­os­sa on ti­lat kuu­del­le näyt­tee­not­ta­jal­le, Naan­ta­lis­sa nel­jäl­le.

Rai­si­on ra­ken­nuk­sen kun­to­luok­ka on to­det­tu vält­tä­väk­si ja kor­jaus­tar­peek­si 4–8 vuot­ta. Naan­ta­lin ra­ken­nuk­sen kun­to­luok­ka on tyy­dyt­tä­vä ja kor­jaus­tar­ve 9–15 vuot­ta. Rai­si­os­sa on tila-asi­as­sa pää­tet­ty odot­taa Var­han pal­ve­lu­verk­ko­sel­vi­tyk­sen val­mis­tu­mis­ta. Sa­moin Naan­ta­lis­sa, mut­ta siel­lä on jo vii­me vuon­na teh­ty suun­ni­tel­ma la­bo­ra­to­ri­on re­mon­toi­mi­sek­si.

Näköislehdet

Kysely