JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Mynämäen keskustan puita valaisseet kausivalot otettiin sunnuntaina pois päältä ja samalla niiden kunto tarkastettiin.

Mynämäen keskustan puita valaisseet kausivalot otettiin sunnuntaina pois päältä ja samalla niiden kunto tarkastettiin.

Jukka Gustafsson

Uutiset
Mynämäki
20.2.2023 16.42

Mynämäen kausivalot odottamaan ensi syksyä

My­nä­mä­en kun­nan kans­sa so­vit­tu kau­si­va­lo­jen pi­men­tä­mi­nen kou­lu­lais­ten tal­vi­lo­mik­si to­teu­tui sun­nun­tai­na il­lal­la kun Pent­ti As­ta­la ja Juk­ka Gus­tafs­son My­nä­mä­en Ro­ta­reis­ta kä­vi­vät läpi kes­kus­tan 15 va­lais­tua puu­ta ja kyt­ki­vät va­lot pois pääl­tä.

Sa­mal­la tar­kas­tet­tiin kuin­ka va­lo­ket­jut ja muun­ta­jat oli­vat sel­viy­ty­neet vaih­te­le­vis­sa sää­o­lois­sa. Yh­dek­sän puu­ta on kan­ta­nut va­lo­ket­ju­ja jo kak­si kaut­ta. Tar­kas­tuk­ses­sa ha­vait­tiin ar­vi­ol­ta lä­hes 95 pro­sent­tia ket­juis­ta säi­ly­neen toi­min­ta­kun­toi­se­na.

Muu­ta­ma kym­me­nen va­lo­ket­jua tul­laan vaih­ta­maan seu­raa­vak­si kau­dek­si lop­pu­ke­säl­lä, ku­ten myös muu­ta­mia muun­ta­jia, jot­ta syk­syn tul­les­sa kaik­ki on sit­ten taas val­mii­na kaa­mos­ta lie­ven­tä­mään.

My­nä­mä­en Ro­ta­rien kau­si­va­lo­han­ke on otet­tu hy­vin vas­taan kai­ken ikäi­sil­lä asuk­kail­la. Maa­seu­dun ke­hit­tä­mis­ra­has­ton avus­tus on kat­ta­nut 50 pro­sent­tia kus­tan­nuk­sis­ta, ja an­toi puit­teet ja poh­jan hank­keel­le. Toi­nen 50 pro­sent­tia on syn­ty­nyt Ro­ta­ry­sää­ti­ön avus­tuk­ses­ta ja yli kah­den­kym­me­nen My­nä­mä­es­sä toi­mi­van yri­tyk­sen ja myös yk­si­tyis­ten lah­joi­tuk­sis­ta.

Näköislehdet

Kysely