JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
28.1.2022 10.55

Lisää pop up -korona­ro­ko­tuksia Naantalissa – riskiryhmille vielä influ­ens­sa­ro­kot­teita

Ko­ro­na­ro­ko­tus­ten an­ta­mi­nen jat­kuu Naan­ta­lis­sa vii­koil­la 5 ja 6 pop up -ta­pah­tu­mis­sa il­man ajan­va­raus­ta 5–11-vuo­ti­ail­le, jot­ka ei­vät ole vie­lä saa­neet en­sim­mäis­tä ko­ro­na­ro­ko­tus­ta. Ris­ki­ryh­mään kuu­lu­vil­le lap­sil­le, joil­la on ku­lu­nut vä­hin­tään kuu­si viik­koa en­sim­mäi­ses­tä ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­ses­ta, an­ne­taan te­hos­te­ro­kot­tei­ta vii­kol­la 7.

Myös 18 vuot­ta täyt­tä­neil­le naan­ta­li­lai­sil­le jär­jes­te­tään ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia vii­kol­la 6 il­man ajan­va­raus­ta. Niis­sä an­ne­taan en­sim­mäi­siä, toi­sia, kol­man­sia sekä voi­mak­kaas­ti im­muu­ni­puut­teis­ten nel­jän­siä ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sia.

Tiis­tai­na 1.2. an­ne­taan il­man ajan­va­raus­ta vie­lä inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sia niil­le naan­ta­li­lai­sil­le, jot­ka ei­vät ole sitä vie­lä saa­neet ja kuu­lu­vat iän tai sai­rau­den puo­les­ta ris­ki­ryh­mään tai joi­den lä­hi­pii­ris­sä on va­ka­val­le inf­lu­ens­sal­le alt­tii­ta hen­ki­löi­tä.

Inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sia ris­ki­ryh­mään kuu­lu­vil­le an­ne­taan tiis­tai­na 1.2. kel­lo 9–15.30 Bir­git­ta-sa­lis­sa.

5–11-vuo­ti­ai­den en­sim­mäi­siä ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia an­ne­taan 31.1. kel­lo 15–18 Me­ri­mas­kun ter­vey­sa­se­mal­la ja Bir­git­ta sa­lis­sa 2. ja 3.2. kel­lo 11.00–17.30, 6.2. kel­lo 10–16, 8.2. kel­lo 11–17.30 ja 9.2. kel­lo 9–12.

Lap­sen ro­kot­ta­mi­seen tar­vi­taan huol­ta­jan tai mo­lem­pien huol­ta­jien suos­tu­mus joko kir­jal­li­ses­ti tai suul­li­ses­ti pai­kan pääl­lä.

Te­hos­te­an­nos voi­daan an­taa 5–11-vuo­ti­ail­le ris­ki­ryh­mään kuu­lu­vil­le lap­sil­le, kun en­sim­mäi­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta on ku­lu­nut vä­hin­tään kuu­si viik­koa. Pop up -ro­ko­tuk­sia jär­jes­te­tään 16.2. kel­lo 13.00–17.30 ja 17.2. kel­lo 12–15.30 Bir­git­ta-sa­lis­sa.

18 vuot­ta täyt­tä­neet saa­vat en­sim­mäi­siä, toi­sia ja kol­man­sia ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia il­man ajan­va­raus­ta Bir­git­ta­sa­lis­sa 10.2. kel­lo 11–17.30 ja 11.2. kel­lo 9–15.30.

Toi­nen ko­ro­na­ro­ko­te voi­daan an­taa, kun en­sim­mäi­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta on ku­lu­nut kuu­si viik­koa. Kol­mas ko­ro­na­ro­ko­tus voi­daan an­taa 60 vuot­ta täyt­tä­neil­le ja ris­ki­ryh­mään 1 ja 2 kuu­lu­vil­le, kun toi­ses­ta an­nok­ses­ta on ku­lu­nut vä­hin­tään 3–4 kuu­kaut­ta ja 18 vuot­ta täyt­tä­neil­le, jot­ka ei­vät kuu­lu ris­ki­ryh­mään, kun toi­ses­ta an­nok­ses­ta on ku­lu­nut 4–6 kuu­kaut­ta.

Kol­mas ko­ro­na­ro­ko­te­an­nos ei ole tar­peel­li­nen hen­ki­löil­le, jot­ka ovat sai­ras­ta­neet ko­ro­na­tau­din.

Nel­jän­siä ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia an­ne­taan voi­mak­kaas­ti im­muu­ni­puut­tei­sil­le, kun kol­man­nes­ta an­nok­ses­ta on ku­lu­nut vä­hin­tään 3–4 kuu­kaut­ta.

18 vuot­ta täyt­tä­neil­le on myös Naan­ta­lis­sa hy­vin ro­ko­tu­sai­ko­ja tar­jol­la ajan­va­rauk­sel­la. Ajan­va­raus on­nis­tuu näp­pä­räs­ti säh­köi­sen asi­oin­ti­pal­ve­lun kaut­ta.

Näköislehdet

Kysely