JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
19.4.2021 17.52

Korona­ro­ko­tusten sähköinen ajanvaraus laajeni Naantalissa myös saariston rokotus­pis­teisiin

Ajan ko­ro­na­ro­ko­tuk­seen voi va­ra­ta Naan­ta­lis­sa nyt säh­köi­ses­ti myös saa­ris­ton ro­ko­tus­pis­tei­siin. Säh­köi­sen asi­oin­nin kaut­ta ajan­va­raus on­nis­tuu jo­not­ta­mat­ta mi­hin vuo­ro­kau­de­nai­kaan ta­han­sa.

Naan­ta­lis­sa ro­ko­te­taan par­hail­laan 16–69-vuo­ti­ai­ta 1. ja 2. ris­ki­ryh­mään kuu­lu­via hen­ki­löi­tä. Saa­ris­ton ko­ro­na­ro­ko­tu­sa­jat ovat en­si­si­jai­ses­ti tar­koi­tet­tu niil­le ro­ko­tus­vuo­ros­sa ole­vil­le, joil­la on eri­tyis­tä han­ka­luut­ta kul­ke­mi­ses­sa. 16–17-vuo­ti­ai­den ai­ko­ja voi va­ra­ta vain pu­he­li­mit­se 040 4846 533 ar­ki­sin klo 9–14, ja ro­ko­tet­ta­van pi­tää ol­la täyt­tä­nyt 16 vuot­ta.

Säh­köi­set ajat nä­ky­vät niil­le hen­ki­löil­le, jot­ka ovat ro­ko­tus­vuo­ros­sa ja oi­keu­tet­tu­ja va­raa­maan ai­ko­ja, esi­mer­kik­si ikä­ryh­män mu­kai­ses­ti. Ro­ko­tu­sa­jan voi va­ra­ta myös jäl­ki­kä­teen.

Tar­jol­la ole­vien ro­ko­tu­sai­ko­jen mää­rä riip­puu Naan­ta­liin saa­pu­vien ro­kot­tei­den mää­räs­tä.

Kan­ta-Naan­ta­lin ro­ko­tus­paik­ka on Bir­git­ta-sali ja saa­ris­tos­sa Me­ri­mas­kun, Ry­mät­ty­län ja Vel­ku­an ter­vey­sa­se­mat.

Näköislehdet

Kysely