JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
28.4.2021 10.42

Korona­ro­ko­tukset laajenevat 55 vuotta täyttäneisiin naanta­li­laisiin

Kaik­ki 55 vuot­ta täyt­tä­neet naan­ta­li­lai­set voi­vat va­ra­ta ko­ro­na­ro­ko­tu­sa­jan täs­tä päi­väs­tä al­ka­en al­ka­en.

Ai­ka kan­nat­taa va­ra­ta säh­köi­ses­sä ajan­va­rauk­ses­sa. Pu­he­li­mit­se ajan voi tar­vit­ta­es­sa va­ra­ta ar­ki­sin klo 9–14 ko­ro­na­ro­ko­tus­ten nu­me­ros­ta 040 4846 533. Ko­ro­na­ro­ko­tu­sa­si­ois­sa ei tule soit­taa ter­veys­kes­kuk­sen ylei­seen ajan­va­raus­nu­me­roon. 

Ro­ko­tuk­sia an­ne­taan pää­a­si­as­sa ar­ki­päi­vi­nä, mut­ta nyt va­lit­ta­vis­sa on myös lau­an­tai 15.5.

55 vuot­ta täyt­tä­nei­den ro­ko­tus­paik­ka on en­sim­mäi­sel­le ro­ko­te-eräl­le Bir­git­ta-sali (Opin­tie 2). Saa­ris­ton ro­ko­tus­pis­tei­siin ei täl­lä het­kel­lä ole ai­ko­ja va­rat­ta­vis­sa.

Ro­ko­tu­sai­ko­ja on en­si al­kuun va­rat­ta­va­na noin 500 ja nii­tä li­sä­tään sitä mu­kaa kun ro­kot­tei­ta Naan­ta­liin saa­daan. Naan­ta­lis­sa kaik­ki ro­kot­teet käy­te­tään, jo­ten yli­mää­räi­siä ro­ko­te­an­nok­sia ei jää. Ro­ko­tus­pai­kal­le kan­nat­taa tul­la vas­ta sil­loin, kun on oman ro­ko­tuk­sen ai­ka.

Täl­lä het­kel­lä al­le 65-vuo­ti­ai­ta ro­ko­te­taan Suo­mes­sa Pfi­zer-Bi­on­tec­hin Co­mir­na­ty- ja Mo­der­nan ro­kot­teil­la. Ro­ko­tet­ta­va ei saa va­li­ta, mitä ro­ko­tet­ta käy­te­tään. Te­hos­te­ro­ko­tuk­sen ajan­koh­dan saa en­sim­mäi­sel­lä ro­ko­tus­ker­ral­la 12 vii­kon pää­hän.  Al­le 65-vuo­ti­aat Ast­ra Ze­ne­can ro­kot­teen saa­neet saa­vat te­hos­te­ro­kot­tee­na joko Mo­der­nan tai Pfi­ze­rin. 

En­sim­mäi­sen ko­ro­na­ro­ko­tuk­sen on 27.4. men­nes­sä saa­nut 6036 (31 pro­sent­tia) naan­ta­li­lai­sis­ta. Te­hos­te­ro­ko­tuk­sen on saa­nut 455 (2,3 pro­sent­tia) Naan­ta­lin vä­es­tös­tä.

Näköislehdet

Kysely