JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
16.5.2022 13.21

Koivikkokujan väellä liikuntapäivä

My­nä­mä­en lii­kun­ta­toi­mi ja Koi­vik­ko­ku­jan hen­ki­lö­kun­ta jär­jes­ti­vät per­jan­tai­na 13.5. Koi­vik­ko­ku­jan toi­min­ta­kes­kuk­sen lii­kun­ta­päi­vän My­nä­mä­en ur­hei­lu­kes­kuk­ses­sa.

Tois­ta ker­taa jär­jes­tet­ty ta­pah­tu­ma oli eri­tyi­sen odo­tet­tu, kun vä­lis­sä oli ko­ro­nan ta­kia kah­den vuo­den tau­ko. Ta­pah­tu­mas­ta on­kin tar­koi­tus teh­dä pe­rin­ne, ker­too My­nä­mä­en kun­nan va­paa-aja­noh­jaa­ja Alek­si Kytö.

Ta­pah­tu­mas­sa oli kym­me­nen eri lii­kun­ta­pis­tet­tä, muun mu­as­sa pe­sä­pal­lo, ten­nis, jal­ka­pal­lo, ko­ri­pal­lo, fris­bee­golf ja ylei­sur­hei­lun eri la­je­ja.

– On to­del­la mu­ka­vaa ja tär­ke­ää jär­jes­tää lii­kun­nal­li­sia ta­pah­tu­mia myös eri­tyis­tä tu­kea tar­vit­se­vil­le asi­ak­kail­le. Heil­tä saa juu­ri sen ai­don ja iloi­sen pa­laut­teen vä­lit­tö­mäs­ti, Kytö to­te­aa.

Mu­ka­na oli 40 Koi­vik­ko­ku­jan asi­a­kas­ta Ak­se­lin alu­eel­ta. Sää suo­si ja lou­naan kruu­na­si­vat gril­li­mak­ka­ra ja eväät.

Näköislehdet

Kysely