JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
25.1.2021 16.01

Kirjastot avasivat noutopisteitä U-soten alueella

Tei­ja Uit­to

Uu­den­kau­pun­gin ter­veys­lau­ta­kun­ta päät­ti per­jan­tai­na, et­tä yh­teis­toi­min­ta-alu­een kir­jas­to­jen ovet pi­de­tään yhä kiin­ni, mut­ta kir­jas­tois­ta voi nou­taa va­rat­tu­ja ai­neis­to­ja.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa ai­neis­to­ja voi nou­taa pää­kir­jas­tos­ta sekä Ka­lan­nin kir­jas­tos­ta.

Pää­kir­jas­tos­ta va­raus­ten nou­to ta­pah­tuu kir­jas­ton ta­ka­o­vel­ta. Kun asi­a­kas saa vies­tin kir­jas­tos­ta, hän voi nou­taa va­rauk­sen­sa soit­ta­mal­la ovi­kel­loa. Va­rauk­sia voi nou­taa Uu­den­kau­pun­gin pää­kir­jas­tos­ta ar­ki­sin kel­lo 10– 17 ja lau­an­tai­sin kel­lo 10– 14. Ka­lan­nin kir­jas­ton ja kir­jas­to­au­ton asi­ak­kai­siin kir­jas­to on yh­tey­des­sä ja so­pii va­raus­ten nou­dos­ta.

Veh­maan kir­jas­tos­sa va­rauk­sia voi nou­taa maa­nan­tai­sin ja tors­tai­sin kel­lo 10– 14 tai so­pi­mal­la erik­seen nou­to­a­jas­ta.

Kus­ta­vin kir­jas­tos­ta voi va­ra­ta kir­jo­ja soit­ta­mal­la tai säh­kö­pos­tit­se. Kir­jat nou­de­taan kir­jas­ton ul­ko-ovel­ta erik­seen so­vit­tu­na ai­ka­na. Pa­lau­tus­luuk­ku on käy­tös­sä nor­maa­liin ta­paan.

Tai­vas­sa­lon kir­jas­tos­ta nou­don voi so­pia pu­he­li­mit­se tai säh­kö­pos­tit­se. Va­rauk­sia ja lai­no­jen uu­si­mi­sen voi teh­dä verk­ko­kir­jas­ton kaut­ta tai soit­ta­mal­la kir­jas­toon. Myös Tai­vas­sa­los­sa on pa­lau­tus­luuk­ku käy­tös­sä.

Näköislehdet

Kysely