JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
7.1.2024 9.30

Kampanja kannustaa liikkumaan talvella

Lii­ku Tal­vel­la -kam­pan­ja, jota ai­em­min vie­tet­tiin ni­mel­lä Tal­vi­liik­ku­ja), jär­jes­te­tään 10.1.–31.3. Lou­nais­suo­ma­lais­ten kun­tien mu­ka­na kam­pan­jas­sa ovat myös Va­kan alu­een kun­nat.

Kun­ta­ki­sas­sa on kol­me sar­jaa: al­le 5000 asuk­kaan sekä al­le ja yli 10 000 asuk­kaan sar­jat.

Kir­jauk­sia voi teh­dä seu­raa­vis­ta tal­ven ul­ko­lii­kun­ta­la­jeis­ta: hiih­to, kä­ve­ly, sau­va­kä­ve­ly, juok­su, lu­mi­ken­käi­ly, pot­ku­kelk­kai­lu, luis­te­lu, ret­ki­luis­te­lu, pyö­räi­ly ja maas­to­pyö­räi­ly sekä so­vel­ta­va lii­kun­ta. Näin huo­no tal­vi tai lu­mi­ti­lan­ne­kaan ei es­tä osal­lis­tu­mis­ta ja osal­lis­tua voi omien ki­lo­met­ri­ta­voit­tei­den mu­kaan.

Pää­sään­töi­ses­ti kir­jauk­set teh­dään so­vel­luk­sen kaut­ta, joka lä­het­tää mer­ka­tut ki­lo­met­rit suo­raan kam­pan­jan net­ti­si­vul­le kun­ta­ran­kin­giin. Net­ti­si­vuil­ta voi tar­kis­taa kun­tien suo­ri­tus­mää­rät re­aa­li­a­jas­sa.

Osas­sa kun­nis­ta on käy­tös­sä lii­kun­ta­suo­ri­tus­kort­ti, joka toi­mii hy­vä­nä vaih­to­eh­to­na, jos mo­bii­li­so­vel­luk­sen ko­kee haas­teel­li­se­na. Kan­nat­taa myös seu­ra­ta oman kun­nan oh­jei­ta.

Kam­pan­ja jär­jes­te­tään yh­teis­työs­sä Lou­nais-Suo­men Lii­kun­ta ja Ur­hei­lu ry:n sekä kam­pan­jaan osal­lis­tu­vien kun­tien lii­kun­ta­toi­mien kans­sa. Osal­lis­tu­jien kes­ken ar­vo­taan pal­kin­to­ja, jois­ta il­moi­te­taan voit­ta­jil­le erik­seen.

Liik­ku­en läpi vuo­den -mo­bii­li­so­vel­luk­sen voi la­da­ta il­mai­sek­si Goog­le Play- tai App Store -mo­bii­li­kau­pois­ta ja se löy­tyy myös net­ti­ver­si­o­na. Tar­kem­mat tie­dot löy­ty­vät osoit­tees­ta www.lii­ku.fi/lii­ku­tal­vel­la.

Näköislehdet

Kysely