JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
28.7.2021 14.43

Avi laajentaa kokoon­tu­mis­ra­joi­tukset koko maakuntaan

Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to on päät­tä­nyt laa­jen­taa täl­lä het­kel­lä voi­mas­sa ole­vat tar­tun­ta­tau­ti­lain mu­kai­set ko­ro­na­ra­joi­tuk­set kos­ke­maan kaik­kia Var­si­nais-Suo­men kun­tia.

Ylei­sö­ti­lai­suuk­sia ja ylei­siä ko­kouk­sia voi edel­leen jär­jes­tää si­sä­ti­lois­sa ja ra­ja­tuis­sa ul­ko­ti­lois­sa niin, et­tä osal­lis­tu­jil­la on to­si­a­si­al­li­ses­ti mah­dol­li­suus säi­lyt­tää riit­tä­vä etäi­syys toi­siin­sa ja tur­val­li­suus voi­daan var­mis­taa Co­vid-19 tar­tun­to­jen eh­käi­se­mi­sek­si.

Ra­joi­tus kos­kee yli 10 hen­ki­lön si­sä­ti­lai­suuk­sia ja yli 50 hen­ki­lön ti­lai­suuk­sia alu­eel­li­ses­ti ra­ja­tus­sa ul­ko­ti­las­sa. Mää­räys on voi­mas­sa ajal­la 29.7.–15.8.2021.

Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to muis­tut­taa, et­tä ko­ro­na­tar­tun­to­jen mää­rä on ko­hon­nut edel­leen mer­kit­tä­väs­ti vii­meis­ten kah­den vii­kon ai­ka­na ja uh­ka epi­de­mi­an le­vi­ä­mis­vai­hee­seen siir­ty­mi­ses­tä on va­ka­va. Ti­lan­net­ta seu­ra­taan jat­ku­vas­ti. Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to tai omal­la alu­eel­laan kun­ta voi teh­dä uu­sia pää­tök­siä, jos epi­de­mi­a­ti­lan­ne heik­ke­nee.

Näköislehdet

Kysely