JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
16.4.2021 16.05

Akselissa yli 80-vuotiaiden rokotus­kat­tavuus jo 90 prosenttia

Pe­rus­tur­va­kun­ta­yh­ty­mä Ak­se­lin ko­ro­na­ro­ko­tuk­set jat­ku­vat vii­kol­la 16 yli 65-vuo­ti­ail­le ja 16–64-vuo­ti­ail­le ris­ki­ryh­mään 1 tai 2 kuu­lu­vil­le.

Ajat tu­le­vat va­rat­ta­vik­si maa­nan­tai­na 19.4. klo 8 al­ka­en pu­he­li­mit­se nu­me­ros­ta 02 6510 2114 tai säh­köi­ses­ti Ak­se­lin si­vuil­ta.

Pu­he­li­na­jan­va­rauk­seen on odo­tet­ta­vis­sa ruuh­kaa, jo­ten Ak­se­li suo­sit­te­lee säh­köi­sen ajan­va­rauk­sen käyt­tä­mis­tä mi­kä­li se on mah­dol­lis­ta.

Ai­ko­ja voi va­ra­ta Mas­kun tai My­nä­mä­en ter­veys­kes­kuk­siin. Jos en­sim­mäi­ses­sä va­lin­nas­sa ei näy enää ai­ko­ja, tar­kis­ta­kaa myös toi­sen ter­veys­kes­kuk­sen ti­lan­ne.

Ak­se­li kan­nus­taa kaik­kia 65 vuot­ta täyt­tä­nei­tä va­raa­maan ai­ko­ja, sil­lä yli 65 vuo­den ikä on it­ses­sään huo­mat­ta­va ris­ki­te­ki­jä.

– Vaik­ka ke­vääl­lä Ak­se­liin on saa­tu enem­män ro­kot­tei­ta, em­me voi taa­ta tu­le­vien erien py­sy­vän yh­tä suu­ri­na tai kas­va­van. Em­me suo­sit­te­le ro­ko­tu­sa­jan va­raa­mi­sen lyk­kää­mis­tä sii­nä toi­vos­sa, et­tä se oli­si myö­hem­min hel­pom­paa, Ak­se­lin per­jan­tai­ses­sa tie­dot­tees­sa to­de­taan.

Ak­se­lin alu­eel­la (Mas­ku, My­nä­mä­ki, Nou­si­ai­nen) on pääs­ty 90 pro­sen­tin ro­ko­te­kat­ta­vuu­teen yli 80-vuo­ti­ai­den ikä­ryh­mäs­sä.

En­sim­mäi­siä ro­ko­te­an­nok­sia on an­net­tu yli 5000.

Näköislehdet

Kysely