JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Otto Kaukosen ja Michaela Lindströmin tavoitteena on palauttaa suomalainen pikkukala ruokapöytiin.

Otto Kaukosen ja Michaela Lindströmin tavoitteena on palauttaa suomalainen pikkukala ruokapöytiin.

Suvi Tuominen

Uutiset
Uusikaupunki
21.7.2021 14.00

Villikalan syöminen on ympäristöteko - Uudes­sa­kau­pun­gissa ryhdytään valmistamaan tuotteita lähivesien pikkukaloista

Suo­ma­lai­set ha­lu­ai­si­vat syö­dä enem­män ko­ti­mais­ta ka­laa. Ka­lan val­mis­ta­mi­nen ate­ri­ak­si ko­e­taan kui­ten­kin usein lii­an työ­lää­nä, ja kau­pas­ta mu­kaan tart­tuu hel­pos­ti vain ka­la­puik­ko­ja tai ton­ni­ka­la­purk­ke­ja. Ka­la­va­li­koi­maan on tar­jol­la pian laa­jen­nus­ta, kun Hai­lia Oy aloit­taa tuo­tan­ton­sa Uu­den­kau­pun­gin ka­la­sa­ta­mas­sa en­si vuon­na. Hai­lia Oy:n pe­rus­ta­ja­o­sak­kai­den Mic­ha­e­la Lindst­rö­min, Ot­to Kau­ko­sen ja Topi Jur­va­sen pe­ri­aat­tee­na on tuot­taa hy­vää, ter­veel­lis­tä ja ym­pä­ris­tö­fik­sua ruo­kaa ko­ti­mai­ses­ta, ali­hyö­dyn­ne­tys­tä pik­ku­ka­las­ta.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään





Unohtuiko salasana?