JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Koulun pihassa usein vieraileva Jarppi-kissa sai silittelyjä välitunnille tulleilta Siidalta (oik.), Roopelta ja Dianalta.

Koulun pihassa usein vieraileva Jarppi-kissa sai silittelyjä välitunnille tulleilta Siidalta (oik.), Roopelta ja Dianalta.

Sari Honkasalo

Uutiset
Naantali
28.10.2021 7.30

Velkuan uusi koulu toimii tukikohtien ympärillä

Vel­ku­an kou­lus­sa ei ole pit­kiä kolk­ko­ja käy­tä­viä, ja nii­den var­rel­la rivi luok­ka­huo­nei­ta, vaan ko­dik­kaas­ti ja toi­min­nal­li­ses­ti si­joi­tet­tu­ja ti­la­ko­ko­nai­suuk­sia. Toi­ses­sa pää­dys­sä on il­ta­päi­vä­ker­hon ti­lo­ja, etä­o­pe­tus­luok­ka, mai­se­ma­luok­ka, to­ri­a­lue ja kir­jas­to, toi­ses­sa kä­si­työn, fy­sii­kan, ke­mi­an ja ym­pä­ris­tö­o­pin ti­lat, ja kes­kel­lä muun mu­as­sa ruo­ka­la ja lii­kun­ta­sa­li.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

Unohtuiko salasana?