JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Vehmaa
6.3.2024 6.00

Vehmaan tonttihinnat pysyvät entisellään

Saa­ra Huo­vi­nen

Veh­maal­la on täl­lä het­kel­lä va­paa­na 23 kaa­va­tont­tia, jot­ka si­jait­se­vat Rau­ti­las­sa, Hi­moi­sis­sa, Vink­ki­läs­sä ja Lam­men­mä­es­sä.

Kun­nan­hal­li­tus päät­ti jat­kaa tont­tien myy­mis­tä en­ti­sel­lä hin­nal­la, joka on eu­ron ne­li­ö­met­ril­tä. Hin­ta ei si­säl­lä vesi- ja vie­mä­ri­liit­ty­miä tai nii­den ra­ken­nus­kus­tan­nuk­sia ei­kä myös­kään omis­tu­soi­keu­den siir­toon liit­ty­viä ku­lu­ja ku­ten lain­huu­to. Vesi- ja vie­mä­ri­liit­ty­mät las­ku­te­taan Veh­maan Vesi Oy:n hin­nas­ton mu­kai­ses­ti.

Ra­ken­nus­työt os­te­tuil­la ton­teil­la ja mää­rä­a­loil­la voi­daan aloit­taa, kun ra­ken­nus­lu­vat on myön­net­ty. Ra­ken­ta­mi­nen on aloi­tet­ta­va vuo­den ku­lut­tua kau­pan­te­os­ta. Ra­ken­nuk­sen tu­lee ol­la muut­to­val­mii­na/osit­tain lop­pu­kat­sel­ta­vis­sa kol­men vuo­den ku­lu­es­sa ra­ken­nus­töi­den aloit­ta­mi­ses­ta lu­kien.

Haja-asu­tu­sa­lu­ei­den mää­rä­a­lo­ja tar­jo­taan myyn­tiin ra­ken­nus­pai­koik­si so­pi­muk­sen mu­kaan.

Näköislehdet

Kysely