JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
21.3.2024 9.15

Varha luovuttaa tilojaan kumppaneilleen

Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lue laa­tii ke­vään ai­ka­na suun­ni­tel­man ti­lo­jen­sa luo­vut­ta­mi­ses­ta ja käy­tän­nön toi­min­ta­pe­ri­aat­teis­ta.

– Työn tu­lok­se­na on yh­te­näi­nen ti­lo­jen luo­vut­ta­mi­sen mal­li sekä toi­min­ta­oh­jeis­tuk­set sil­le, mi­ten jär­jes­töt, toi­min­ta­ryh­mät ja kun­nat pys­ty­vät jat­kos­sa va­raa­maan ja hyö­dyn­tä­mään Var­han ti­lo­ja Var­si­nais-Suo­mes­sa, ker­too joh­ta­va asi­an­tun­ti­ja Ka­ro­lii­na Luuk­kai­nen hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den edis­tä­mi­sen yk­si­kös­tä.

Ta­voit­tee­na on, et­tä ti­lo­ja voi­daan jat­kos­sa vuok­ra­ta myös yri­tys­ten käyt­töön. Tä­hän liit­ty­viä käy­tän­tö­jä vie­lä sel­vi­te­tään.

Suun­ni­tel­ma laa­di­taan yh­teis­työs­sä pal­ve­lu­tuo­tan­non ja ti­la­pal­ve­lui­den kans­sa. Ko­ko­nai­suut­ta koor­di­noi Var­han hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den edis­tä­mi­sen yk­sik­kö.

Tä­hän saak­ka Var­han kump­pa­nit ovat saa­neet käyt­tää sa­mo­ja ti­lo­ja ja va­ki­o­vuo­ro­ja kuin en­nen hy­vin­voin­ti­a­lu­een käyn­nis­ty­mis­tä. Ta­voi­te on to­teu­tu­nut suu­rel­ta osin, vaik­ka joi­ta­kin muu­tok­sia on teh­ty.

En­nen Var­ha-ta­sois­ten toi­min­ta­pe­ri­aat­tei­den ja -oh­jei­den val­mis­tu­mis­ta ti­lo­jen luo­vut­ta­mis­ta jat­ke­taan ku­ten tä­hän­kin saak­ka eli ole­mas­sa ole­vat käy­tän­nöt ja vuo­rot ovat muu­ta­maa poik­keus­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta voi­mas­sa. Uu­sil­le toi­mi­joil­le ti­lo­ja voi­daan kui­ten­kin luo­vut­taa läh­tö­koh­tai­ses­ti vas­ta, kun Var­han toi­min­ta­pe­ri­aat­teet on saa­tu val­mis­tel­tua.

Näköislehdet

Kysely