JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
4.5.2022 11.32

Vanhaa puuosastoa ei korjata varastotilaksi

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­en pe­rus­suo­ma­lais­ten val­tuus­to­ryh­mä teki vii­me syk­sy­nä val­tuus­to­a­loit­teen kun­nan­vi­ras­ton pi­ha­pii­ris­sä ole­van va­ras­to­ra­ken­nuk­sen, en­ti­sen käsi- ja tai­de­te­ol­li­suu­sop­pi­lai­tok­sen puu­o­sas­ton, muok­kaa­mi­ses­ta niin sa­no­tun tal­li­o­sa­ke­mal­lin mu­kai­sik­si vuok­ra­ti­loik­si har­ras­tus­toi­min­taan tai ly­hyt- ja pit­kä­ai­kais­säi­ly­tyk­seen va­ras­toik­si.

Tek­ni­nen osas­to on sel­vit­tä­nyt asi­aa, ja tek­ni­nen lau­ta­kun­ta an­toi aloit­tee­seen vas­tauk­sen­sa huh­ti­kuun ko­kouk­ses­saan. Lau­ta­kun­ta päät­ti, et­tei kun­ta aloi­ta va­ras­to­ti­lo­jen vuok­raus­ta van­has­sa puu­o­sas­tos­sa.

Pää­tös­tä pe­rus­tel­laan sil­lä, et­tä kun­nan alu­eel­ta löy­tyy yk­si­tyis­ten ja yri­tys­ten tar­jo­a­mia vuok­ra­ti­lo­ja, ja kun­ta­lain mu­kaan kun­ta ei voi toi­mia kil­pai­lu­ti­lan­tees­sa mark­ki­noil­la, mi­kä­li toi­min­ta ei ole yh­ti­öi­tet­ty.

Näköislehdet

Kysely