JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Pasi Rannus on nimitetty Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi.

Pasi Rannus on nimitetty Valmet Automotiven toimitusjohtajaksi.

Valmet automotive

Uutiset
Uusikaupunki
14.11.2023 13.43

Valmet Automotive vahvistaa liike­toi­min­to­jensa itsenäisyyttä – Pasi Rannus yhtiön toimi­tus­joh­ta­jaksi

Val­met Au­to­mo­ti­ve vah­vis­taa stra­te­gi­as­saan ja ope­ra­tii­vi­ses­sa mal­lis­saan lii­ke­toi­min­ta­lin­jo­jen­sa it­se­näis­tä roo­lia. Ta­voit­tee­na on li­sä­tä toi­min­to­jen te­hok­kuut­ta ja ket­te­ryyt­tä, jot­ta lii­ke­toi­min­ta­yk­si­köt voi­si­vat par­haal­la mah­dol­li­sel­la ta­val­la vas­ta­ta lii­ke­toi­min­ta­ym­pä­ris­tön haas­tei­siin ja mah­dol­li­suuk­siin. Osa­na muu­tos­ta au­to­jen so­pi­mus­val­mis­tus­lii­ke­toi­min­nan joh­ta­ja Pasi Ran­nus on ni­mi­tet­ty yh­ti­ön toi­mi­tus­joh­ta­jak­si. Ni­mi­tys as­tuu voi­maan vä­lit­tö­mäs­ti.

Pasi Ran­nus on työs­ken­nel­lyt au­to­te­ol­li­suu­den teh­tä­vis­sä jo yli 20 vuo­den ajan. Val­met Au­to­mo­ti­vel­la hän on toi­mi­nut au­to­jen so­pi­mus­val­mis­tus­lii­ke­toi­min­ta­lin­jan (VCM) joh­ta­ja­na vuo­des­ta 2018. Ran­nus jat­kaa toi­mi­tus­joh­ta­ja­ni­mi­tyk­sen­sä ohel­la edel­leen myös VCM-lii­ke­toi­min­ta­lin­jan joh­dos­sa.

– Val­met Au­to­mo­ti­ve on nous­sut kan­sain­vä­li­ses­ti mer­kit­tä­väk­si te­ki­jäk­si au­to- ja ak­ku­te­ol­li­suu­des­sa. Yh­tiö on ot­ta­nut mer­kit­tä­viä as­ke­lia eri­tyi­ses­ti säh­köi­sen lii­ken­teen rat­kai­suis­sa, ak­ku­lii­ke­toi­min­nas­sa ja kes­tä­väs­sä ke­hi­tyk­ses­sä. Val­met Au­to­mo­ti­ven ak­ku­lii­ke­toi­min­ta on kas­va­nut lii­ke­vaih­dol­taan yh­tä suu­rek­si kuin au­to­jen so­pi­mus­val­mis­tus, ja tu­lee en­si vuon­na ole­maan jo sel­väs­ti tätä suu­rem­pi. Jat­kos­sa vah­vis­tam­me lii­ke­toi­min­ta­lin­jo­jem­me it­se­näis­tä roo­lia, mikä muut­taa kon­ser­nin toi­mi­tus­joh­ta­jan toi­men­ku­vaa mer­kit­tä­väs­ti. Pasi Ran­nus on teh­nyt eri­no­mais­ta työ­tä VCM-lii­ke­toi­min­ta­lin­jan joh­dos­sa ja hä­nen va­lin­tan­sa myös yh­ti­ön toi­mi­tus­joh­ta­jak­si oli luon­nol­li­nen pää­tös, ker­too Val­met Au­to­mo­ti­ven hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Jark­ko Sai­ra­nen.

Vuo­des­ta 2018 yh­ti­ön toi­mi­tus­joh­ta­ja­na toi­mi Olaf Bong­wald.

– Ha­lu­an kiit­tää Olaf Bong­wal­dia hä­nen an­si­ok­kaas­ta työs­tään yh­ti­ön joh­dos­sa. Bong­wal­din joh­dol­la yh­tiö on pys­ty­nyt ke­hit­ty­mään ja te­ke­mään ta­sai­ses­ti tu­los­ta vai­ke­as­sa lii­ke­toi­min­ta­ym­pä­ris­tös­sä, jota pan­de­mia, toi­mi­tus­ket­ju­kat­kok­set sekä eu­roop­pa­lai­sen au­to­te­ol­li­suu­den haas­teet ovat vä­rit­tä­neet, Sai­ra­nen jat­kaa.

Val­met Au­to­mo­ti­ven ta­voit­tee­na on va­kaut­taa ja vah­vis­taa yh­ti­ön kil­pai­lu­a­se­maa li­sää­mäl­lä lii­ke­toi­min­ta­lin­jo­jen it­se­näi­syyt­tä. It­se­näi­sem­mät lii­ke­toi­min­ta­lin­jat voi­vat et­siä rat­kai­su­ja toi­min­taan­sa sekä ke­hit­tää tar­jon­taan­sa sel­ke­äm­min omis­ta läh­tö­koh­dis­taan sekä asi­ak­kai­den tar­peis­ta kä­sin.

– Ra­ken­nam­me Val­met Au­to­mo­ti­vea, joka nä­kyy asi­ak­kail­lem­me jat­kos­sa­kin osaa­va­na, ar­vos­tet­tu­na ja luo­tet­ta­va­na toi­mit­ta­ja­na. It­se­näi­sem­mil­lä lii­ke­toi­min­ta­lin­joil­la pys­tym­me te­hok­kaam­min hyö­dyn­tä­mään toi­min­to­jem­me osaa­mis­ta ja nii­den kil­pai­lu­ky­kyis­tä inf­rast­ruk­tuu­ria sekä ha­ke­maan uu­sia lii­ke­toi­min­ta­mah­dol­li­suuk­sia kul­le­kin lii­ke­toi­min­ta­yk­si­köl­le par­hai­ten so­pi­val­la ta­val­la, ker­too Val­met Au­to­mo­ti­ven toi­mi­tus­joh­ta­ja Pasi Ran­nus.

Näköislehdet

Kysely