JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uudenkaupungin autotehtaalle haetaan 700 uutta työntekijää.

Uudenkaupungin autotehtaalle haetaan 700 uutta työntekijää.

Arkisto / Katja Kaartinen

Uutiset
Uusikaupunki
9.3.2021 13.10

Valmet Automotive rekrytoi 1000 henkilöä, joista 700 tarvitaan Ukiin

Val­met Au­to­mo­ti­ve aloit­taa tä­nään tu­han­nen tuo­tan­to­työn­te­ki­jän ja toi­mi­hen­ki­lön rek­ry­toin­nin. Rek­ry­toin­nil­la ha­e­taan hen­ki­lös­töä sekä Uu­teen­kau­pun­kiin et­tä Sa­loon au­ton- ja akun­val­mis­tuk­sen tar­pei­siin.

Hen­ki­lös­töä tar­vi­taan au­to­jen ja ak­ku­jen ti­laus­mää­rien voi­mak­kaan ja no­pe­an kas­vun vuok­si.

Uu­den­kau­pun­gin au­ton- ja akun­val­mis­tuk­sen rek­ry­toin­ti­tar­ve on 700 hen­ki­löä ja Sa­lon tar­ve akun­val­mis­tuk­seen ja tu­ki­toi­min­toi­hin on 300 hen­ki­löä.

Val­met Au­to­mo­ti­ve ha­kee hen­ki­löi­tä va­ki­tui­siin työ­suh­tei­siin. Val­met Au­to­mo­ti­ve kou­lut­taa kaik­ki hen­ki­löt teh­tä­viin­sä.

Au­ton­val­mis­tuk­ses­sa li­sä­hen­ki­lös­töä tar­vi­taan kai­kil­le tuo­tan­to-osas­toil­le sekä lo­gis­tiik­kaan.

Akun­val­mis­tuk­ses­sa Sa­los­sa ja Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa teh­tä­viä on avoin­na akun­ra­ken­ta­jil­le, lo­gis­tiik­ka­teh­tä­viin sekä laa­tuo­pe­raat­to­reil­le.

Li­säk­si kum­mal­le­kin ak­ku­teh­taal­le ha­e­taan tuo­te­ke­hi­tyk­seen, tes­tauk­seen ja lii­ke­toi­min­nan tu­ki­teh­tä­viin kym­me­niä toi­mi­hen­ki­löi­tä.

Näköislehdet

Kysely