JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
30.6.2022 10.51

Vakka-Suomen Mobiililuotsi edustaa Suomea

Vak­ka-Suo­meen muut­ta­nei­den tar­pei­siin sekä kun­tien asi­a­kas­pal­ve­li­joi­den työ­tä hel­pot­ta­maan ke­hi­tet­ty Mo­bii­li­luot­si-so­vel­lus on yh­te­nä Suo­men eh­dok­kaa­na mu­ka­na Ru­ral Ins­pi­ra­ti­on Awards -kil­pai­lus­sa, jos­sa pal­ki­taan Eu­roo­pan par­haat hank­keet. Mo­bii­li­luot­si on kil­pai­lun Di­gi­tal Ru­ral Fu­tu­res -ka­te­go­ri­as­sa. Kil­pai­lus­sa on nel­jä sar­jaa.

Ru­ral Ins­pi­ra­ti­on Awards (RIA) on Eu­roo­pan maa­seu­tu­ver­kos­ton jär­jes­tä­mä han­ke­kil­pai­lu, jol­la juh­lis­te­taan maa­seu­tu­ra­has­ton par­hai­ta hank­kei­ta ym­pä­ri Eu­roo­pan.

Käyt­tä­jil­le il­mai­nen Mo­bii­li­luot­si rik­koo niin kun­ta- kuin sek­to­ri­ra­jo­ja, sil­lä se ko­ko­aa yh­teen kuu­den kun­nan tie­dot, jul­ki­set pal­ve­lut, yri­tyk­set ja yh­dis­tyk­set. So­vel­lus­ta voi tois­tai­sek­si käyt­tää kol­mel­la kie­lel­lä: suo­mek­si, eng­lan­nik­si ja uk­rai­nak­si.

So­vel­lus on to­teu­tet­tu Uki­po­lis Oy:n hank­kee­na yh­teis­työs­sä CYF Di­gi­ta­lin kans­sa. To­teu­tus­ta ovat ra­hoit­ta­neet Maa­seu­dun ke­hit­tä­mi­syh­dis­tys Ra­vak­ka ry ja Kes­ki­tien sää­tiö.

Näköislehdet

Kysely