JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
5.5.2024 19.59

Unelmien liikuntapäivä Kustavissa

Unel­mien lii­kun­ta­päi­vä 10.5. on koko Suo­men yh­tei­nen liik­ku­mi­sen juh­la­päi­vä. Kus­ta­vis­sa Unel­mien lii­kun­ta­päi­vää vie­te­tään toi­min­ta­puis­tos­sa vä­hä­maan­ku­jal­la per­jan­tai­na 10.5. klo 13–15.

Ta­pah­tu­ma on kai­kil­le avoin ja mak­su­ton. Oh­jel­mas­sa oh­jat­tu kä­ve­ly­ret­ki Ki­vi­maal­la (voit ot­taa myös sau­vat mu­kaan), ul­ko­kun­to­lait­tei­den opas­tus­ta ja kun­to­ra­dal­la on mah­dol­li­suus kier­tää oma­toi­mi­ses­ti tie­to­kil­pai­lun si­säl­tä­vän luon­to­pol­ku­rei­tin. Rei­tin pi­tuus noin ki­lo­met­rin. Kun­ta pal­kit­see par­haat suo­ri­tuk­set. Tar­jol­la li­säk­si me­hua ja pien­tä pur­ta­vaa.

Pai­kal­la myös Liik­ku­van re­surs­si­kes­kuk­sen neu­von­ta-au­to. Au­ton luo­na kus­ta­vi­lai­set se­ni­o­rit ja hei­dän lä­hei­sen­sä voi­vat ta­va­ta Tu­run Lä­him­mäis­pal­ve­lu­yh­dis­tys ry:n Liik­ku­van re­surs­si­kes­kuk­sen ja Var­han (ikään­ty­nei­den pal­ve­luoh­jaa­ja) työn­te­ki­jöi­den li­säk­si Lou­nais-Suo­men Avus­ta­ja­kes­kuk­sen edus­ta­jan. Au­tol­le voi tul­la jut­te­le­maan ajan­koh­tai­sis­ta asi­oi­ta ja saa­maan neu­vo­ja. Li­säk­si au­tol­la voi tu­tus­tua li­sä­tyn to­del­li­suu­den si­säl­töi­hin.

Ta­pah­tu­man jär­jes­tää Kus­ta­vin van­hus- ja vam­mais­neu­vos­to.

Näköislehdet

Kysely