JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
19.4.2021 13.12

Ukipoliksen Yritystreffit laajenivat valta­kun­nal­li­siksi

Ke­hit­tä­mi­syh­tiö Uki­po­lis jär­jes­tää yh­des­sä Yri­tys­sa­lon, Loi­maan seu­dun ja Tu­run­maan kans­sa 11.5. kel­lo 9–12 Koh­taa kump­pa­ni -ver­kos­toi­tu­mis­päi­vän.

Uki­po­lik­sen toi­mi­tus­joh­ta­ja Ka­ta­rii­na Tor­vi­nen ker­too, et­tä tänä vuon­na yri­tyst­ref­fit jär­jes­te­tään en­sim­mäi­sen ker­ran yh­des­sä Seu­tu­kau­pun­ki­ver­kos­ton kans­sa.

Te­ol­li­suu­den pa­ris­sa toi­mi­vil­le yri­tyk­sil­le suun­nat­tu ta­pah­tu­ma on nyt val­ta­kun­nal­li­nen ja se on yri­tyk­sil­le il­mai­nen.

Tor­vi­nen ker­too, et­tä tar­ve yri­tys­ten ver­kos­toi­tu­mis­ta vauh­dit­ta­vil­le ti­lai­suuk­sil­le on kas­va­nut ko­ro­na-ai­ka­na, kun pan­de­mi­an vuok­si mes­su­ja ja mui­ta ta­pah­tu­mia ei ole jär­jes­tet­ty yli vuo­teen. Yri­tyk­sil­tä on tul­lut vies­tiä, et­tä ke­hit­tä­mis­työ on vai­keu­tu­nut, kun enää ei pääs­tä yh­teis­ten pöy­tien ää­reen pal­lot­te­le­maan ide­oi­ta ja pu­hu­maan yh­teis­työs­tä.

Osal­lis­tu­ja voi so­pia etu­kä­teen jopa kym­me­nen ta­paa­mis­ta, joi­den pi­tuus on enin­tään 15 mi­nuut­tia.

– Kan­nat­taa il­moit­tau­tua ja re­kis­te­röi­tyä mah­dol­li­sim­man ajois­sa, jot­ta var­mis­taa mah­dol­li­suu­den koh­taa­mi­siin ha­lu­a­mien­sa yri­tys­ten kans­sa, Tor­vi­nen vink­kaa.

En­sim­mäi­sen ker­ran ta­pah­tu­ma jär­jes­te­tään nyt di­gi­taa­li­ses­ti, mikä mah­dol­lis­taa sen kas­va­mi­sen val­ta­kun­nal­li­sek­si. Seu­tu­kau­pun­ki­ver­kos­ton toi­min­nas­sa on mu­ka­na 57 kun­taa eri puo­lil­ta Suo­mea.

Ta­pah­tu­man aluk­si kuul­laan tun­nin ver­ran pu­heen­vuo­ro­ja liit­ty­en ali­han­kin­taan, uu­siin pal­ve­lui­hin ja kou­lu­tuk­seen.

Yri­tys­ten edus­ta­ji­na pu­heen­vuo­ron käyt­tä­vät joh­ta­ja Vesa Hyy­tiä Val­met Au­to­mo­ti­vel­ta ja toi­mi­tus­joh­ta­ja Timo Tuo­mi­nen Pa­ra­met Ko­ne­pa­ja Oy:stä. Pro­jek­ti­a­si­an­tun­ti­ja Ai­la Ry­hä­nen ker­too Ali­han­kin­ta.in­fo -pal­ve­lus­ta ja Tu­run yli­o­pis­ton ko­ne­tek­nii­kan pro­fes­so­ri Jus­si Kan­to­la avaa tu­le­vai­suu­den uu­sia tut­ki­mus­tee­mo­ja. Kas­vu- ja kan­sain­vä­lis­ty­mis­koor­di­naat­to­ri Lee­vi Tör­mä­kan­gas Team Fin­lan­dis­ta ker­too ra­hoi­tu­sint­ru­men­teis­ta.

Osal­lis­tu­mi­sen tar­vi­taan tie­to­ko­ne tai mo­bii­li­lai­te, jos­sa on mik­ro­fo­ni sekä ka­me­ra.

Näköislehdet

Kysely