JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uusikaupunki lähestyi kaupungista muuttaneita postikortilla.

Uusikaupunki lähestyi kaupungista muuttaneita postikortilla.

Uudenkaupungin kaupunki

Uutiset
Uusikaupunki
10.4.2024 13.38

Uki lähestyi postikortilla entisiä asukkaitaan

Uu­den­kau­pun­gin kau­pun­ki lä­het­ti maa­lis­kuus­sa pos­ti­kort­ti­ter­veh­dyk­sen pois­muut­ta­neil­le asuk­kail­leen.

"Us­ko tai älä, mut­ta me Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa ajat­te­lem­me Si­nua usein" -tee­mal­la to­teu­tet­tu kort­ti­kam­pan­ja ta­voit­ti lä­hes 5000 en­tis­tä uu­si­kau­pun­ki­lais­ta. Kor­tit lä­he­tet­tiin sel­lai­sil­le hen­ki­löil­le, jot­ka oli­vat ai­em­min asu­neet kau­pun­gis­sa vä­hin­tään 10 vuot­ta.

– Koim­me, et­tä po­ten­ti­aa­li­sia pa­luu­muut­ta­jia ovat hen­ki­löt, jol­la on jo suh­de kau­pun­kiin, ker­to­vat koh­de­ryh­män va­lin­nas­ta Jark­ko Hei­no­nen ja Tei­ja Iso­tu­pa Uu­den­kau­pun­gin elin­kei­no- ja työl­li­syys­pal­ve­luis­ta.

Kam­pan­jal­la ha­lut­tiin muis­tut­taa pois­muut­ta­nei­ta pik­ku­kau­pun­gin rau­has­ta ja tur­val­li­suu­des­ta, mut­ta myös vilk­kaas­ta ja ak­tii­vi­ses­ta ke­säs­tä.

Su­ju­vam­pi ar­ki, edul­li­sem­mat asun­not ja ton­tit ja työ­mah­dol­li­suu­det voi­vat hou­ku­tel­la pa­luu­muut­ta­jia. Etä- ja hyb­ri­di­työn li­sään­ty­mi­nen on tuo­nut mo­nil­le va­paut­ta asuin­pai­kan va­lin­taan.

Näköislehdet

Kysely