JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
23.12.2020 13.32

Uki julistaa joulurauhan verkossa

Uu­den­kau­pun­gin kau­pun­ki on tänä vuon­na päät­tä­nyt to­teut­taa jou­lu­rau­han ju­lis­tuk­sen vi­de­on muo­dos­sa jul­kis­ten ko­koon­tu­mis­ten vält­tä­mi­sek­si.

Kau­pun­gin­joh­ta­ja At­so Vai­nio ju­lis­taa jou­lu­rau­han tu­tul­la pai­kal­la ja vi­de­ol­la kuul­laan myös kau­pun­gin­joh­ta­jan aja­tuk­sia ku­lu­neel­ta poik­keuk­sel­li­sel­ta vuo­del­ta. Gran­ger Sim­mon­sin ja Pet­ri Ha­ta­kan mu­siik­ki joh­dat­taa kuu­li­jat jou­lun tun­nel­maan.

Vi­de­on to­teu­tuk­ses­ta vas­taa Uu­den­kau­pun­gin kult­tuu­ri­pal­ve­lut. Kult­tuu­ri­tuot­ta­ja Joni Pie­ti­läi­nen on toi­mi­nut ku­vaa­ja­na, Jari Ja­lo­nen ää­nit­tä­jä­nä ja Las­se On­ni­sen kä­si­a­laa ovat va­lot ja la­vas­tus. Mu­siik­ki­va­lin­nois­ta ja pi­a­nos­ta vas­taa kult­tuu­ri­pal­ve­lui­den vas­taa­va Pet­ri Ha­tak­ka.

Vi­deo jul­kais­taan Uu­den­kau­pun­gin Yo­u­Tu­be-ka­na­val­la 24.12. kel­lo 12 ja sitä pää­see kat­se­le­maan suo­raan lin­kis­sä: https://yo­u­tu.be/oVX9Wv9wMr0