JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
22.10.2021 15.02

Ugin Wintteri sai omat verkkosivut

Uu­den­kau­pun­gin mo­ni­toi­mi­ja­ta­lo Wint­te­rin verk­ko­si­vut ovat nyt käy­tös­sä. Yk­si osoi­te ke­rää jat­kos­sa yh­teen kai­ken Wint­te­riä kos­ke­van tie­don. Sa­mal­la jul­kis­te­taan ja ote­taan käyt­töön myös Wint­te­rin uu­si logo sekä vi­su­aa­li­nen il­me.

Wint­te­rin uu­det verk­ko­si­vut on ra­ken­net­tu pal­ve­le­maan kau­pun­ki­lai­sia ja sel­kiyt­tä­mään vies­tin­tää. Si­vis­tys­pal­ve­lu­jen eri­tyi­sa­si­an­tun­ti­ja In­ke­ri Par­vi­ai­sen mu­kaan avoin ja ak­tii­vi­nen vies­tin­tä on ol­lut tär­keä osa mo­ni­toi­mi­ja­ta­lo­han­ket­ta alus­ta as­ti.

– Wint­te­rin ra­ken­ta­mi­nen on Uu­del­le­kau­pun­gil­le ja sen asuk­kail­le mer­kit­tä­vä han­ke. Sik­si ha­lu­am­me­kin, et­tä kaik­ki han­ket­ta kos­ke­va tie­to on kau­pun­ki­lai­sil­le mah­dol­li­sim­man hel­pos­ti löy­det­tä­vis­sä, Par­vi­ai­nen sa­noo.

Osoit­tees­sa www.uu­den­kau­pun­gin­wint­te­ri.fi on jat­kos­sa koot­tu­na kaik­ki Wint­te­riä kos­ke­va tie­to. Si­vus­tol­la mo­ni­toi­mi­ja­ta­lon tu­le­vat käyt­tä­jät sekä muut kau­pun­ki­lai­set voi­vat esi­mer­kik­si seu­ra­ta hank­keen ete­ne­mis­tä ja tu­tus­tua uu­siin ti­loi­hin jo etu­kä­teen sekä ol­la yh­tey­des­sä hank­keen ve­tä­jiin.

– Olem­me tuo­neet verk­ko­si­vuil­le niin vi­ral­lis­ta kuin epä­vi­ral­li­sem­paa­kin si­säl­töä. Kus­tan­nu­sar­vi­oi­den ja ne­li­ö­mää­rien li­säk­si si­vus­tol­la voi lu­kea vaik­ka­pa tu­le­vien käyt­tä­jien ko­ke­muk­sis­ta ja odo­tuk­sis­ta, Par­vi­ai­nen ker­too.

Wint­te­rin uu­si logo muo­dos­tuu yh­teen kie­tou­tu­neis­ta U-, M- ja W-kir­jai­mis­ta. Lo­gos­sa ki­tey­tyy Wint­te­rin kan­nal­ta kes­kei­nen aja­tus eri­lais­ten toi­mi­joi­den ja mo­ni­puo­li­sen te­ke­mi­sen kie­tou­tu­mi­ses­ta yh­teen. Mo­neen käyt­tö­tar­koi­tuk­seen tai­pu­val­le ra­ken­nuk­sel­le omi­nai­ses­ti myös lo­gos­sa on ti­laa eri­lai­sil­le tul­kin­noil­le.

– Logo ku­vas­taa hie­nos­ti Wint­te­riä ja ide­aa ra­ken­nuk­sen ta­ka­na. Kat­so­jas­ta riip­pu­en sii­nä voi näh­dä eri­lai­sia ele­ment­te­jä, ku­ten ve­si­liu­ku­mä­en, elä­män­mit­tai­sen op­pi­po­lun tai vaik­ka­pa me­rel­li­sel­le kau­pun­gil­le osu­vat lai­neet, Par­vi­ai­nen ker­too.

Näköislehdet

Kysely